De merken: het verhaal van dé iconische spelers in beauty en verzorging

Deze sectie is gewijd aan de merken die de wereld van beauty en verzorging hebben gevormd, van fascinerende geuren tot essentiële huidverzorgingsproducten. Elk merk dat we hier presenteren, heeft een uniek verhaal, de geheime sleutel tot succes en kon de harten van de meest veeleisende sterren veroveren.

Boeiend verhaal

Elk merk heeft een geschiedenis, een eigen uniek verhaal dat begon met een visie die tot een imperium deed uitgroeien. Ontdek de vaak bescheiden start, de geniale ingevingen en de belangrijkste mijlpalen die van deze merken legendes hebben gemaakt.

Sleutel tot succes

De kern van elk merk is een geheim ingrediënt dat hen van alle andere onderscheidt. Of het nu gaat om een revolutionaire formule, de inzet voor duurzaamheid of een andere niet aflatende passie: ontdek wat hen uniek maakt.

Sterren gelinkt aan hun imago

Beroemdheden zijn de ambassadeurs die graag de spotlights delen met hun beautylabel. Ontdek de iconische samenwerkingen uit de geschiedenis van deze merken en ontdek de producten die rode lopers, gala’s en andere chique soirées doen schitteren.

Iconische producten

Elk merken herbergt schatten, iconische producten die hun essentie belichamen. Ontdek deze must-haves waarmee ze harten over de hele wereld wisten te veroveren.

Bekijk onze blog posts

Of je nu aangesproken wordt door fascinerende geuren, innovatieve behandelingen of door voedingssupplementen die je schoonheid van binnenuit voeden: de Enjoy Beauty-catalogus heeft wat je zoekt. Wil je actief zijn in een groep rond beauty – vanbinnen en vanbuiten? Sluit je aan bij de Enjoy Party-community.

Lolita Lempicka: Een betoverend verhaal door haar parfums

Lolita Lempicka: Een betoverend verhaal door haar parfums

Lolita Lempicka is een iconisch parfummerk dat sinds de oprichting de zintuigen en verbeelding van parfumliefhebbers heeft weten te boeien. Opgericht in 1997 door de Franse ontwerpster Josiane Maryse Pividal, beter bekend als Lolita Lempicka, belichaamt het merk een...

read more
150 years of japanese skincare innovation met Shiseido

150 years of japanese skincare innovation met Shiseido

Al ruim 150 jaar, zet Shiseido zich in om het beste van de wetenschap met vooruitstrevende technologiën en ongeëvenaarde sensorialiteit te combineren om jouw inner,- en outerbeauty te laten stralen Het is ons doel om onze klanten het allerbeste te bieden, zowel wat...

read more
La Vie Est Belle van Lancôme bestaat 10 jaar!

La Vie Est Belle van Lancôme bestaat 10 jaar!

La Vie Est Belle van Lancôme bestaat 10 jaar, je mag dus toeters en bellen verwachten rond deze bijzondere verjaardag. Welke uitvoering is jouw favoriet? De iconische warme en sexy geur (met in de topnoten frambozen, roze peper, bergamot, in het hart roos en...

read more
Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!