Eet goed, voel je goed

We hebben het drukdrukdruk, maar ondanks die drukte blijft het belangrijk om goed te eten en beter te weten. We helpen je daarom verder met alle info over de laatste trends inzake voeding. We richten ons niet alleen op foodies, maar ook op mensen met een specifiek dieet zoals sporters, vegans, vegetariërs en flexitariërs.

Laat je inspireren

4 food trends in 2024

Jij weet wat je vandaag eet, maar weet jij ook al wat je morgen, overmorgen en de dag erop zal klaarmaken? Laat je niet alleen inspireren door de “goesting” van de dag, maar ook door de seizoenen én de food trends die onze culinaire journalisten voor jou spotten.

5 voordelen van bio

Biologische voeding blijft winnen aan populariteit, omdat het niet alleen goed is voor jouw dieet, maar ook voor onze lokale boeren. Maar wat maakt bio zo anders? Laten we een kijkje nemen in de wereld van de biologische voeding en ontdekken waarom steeds meer mensen de overstap maken.

3 vegan influencers

Veganisme zit in de lift. Maar waar blijf je de inspiratie halen om plantaardig te koken? Wij tippen drie Belgische influencers met een schat aan tips, tricks én recepten.

Ozempic: do or don’t?

Ozempic is al een tijd verkrijgbaar als diabetesmedicijn. Het regelt je bloedsuikerspiegel en remt ook je eetlust. Het middel is vandaag ook erg in trek als vermageringsmiddel. Maar is het echt zo doeltreffend en hoe zit het met de risico’s, evenals de bijwerkingen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Neem een kijkje

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie of advies? ​​Deze partners staan voor je klaar. Klik door naar de contactgegevens van voedingsdeskundigen, winkels voor voedingssupplementen en andere adressen, voor een luisterend oor, advies en uitgebreide selectie kwaliteitsproducten.

Je kunt hier ook de Enjoy Beauty-catalogus raadplegen en lid worden van de Enjoy Party-community (rechts).

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!