Celebrity’s: bijzondere muzen, inspirerende verhalen

Deze plek is gewijd aan de muzen van de grote merken, de iconen die de essentie van schoonheid en elegantie verbeelden. Van ravissante actrices tot trendy supermodellen en grote artiesten, ze hebben één ding gemeenschappelijk: hun vertrouwen in deze gerenommeerde merken.

Briljante carrières

Achter elk mode- en beautyicoon schuilt een fascinerend verhaal van mijlpalen en successen. Ontdek de carrières van deze opmerkelijke persoonlijkheden, van hun eerste voet op de catwalk tot hun memorabele personages op het witte doek.

Vertrouwen in kwaliteit

Elk van deze sterren koos ervoor om merken te promoten die een toonbeeld zijn van perfectie. Ontdek waarom ze graag meegaan in het verhaal van deze topmerken en hun reputatie willen helpen bestendigen.

Persoonlijke favorieten

Waar celebrity’s naar grijpen naast de spotlights, weerspiegelt hun unieke karakter. Ontdek de persoonlijke favorieten van de sterren, van heerlijke geuren tot de must-haves onder de verzorgingsproducten.

Bekijk onze blog posts

Hier belichten we de beautymuze, het toonbeeld van elegantie en zelfvertrouwen. Scroll door de boeiende portretten en laat je inspireren door hun pure klasse.

Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, download het nieuwe Enjoy Beauty-magazine of word lid van de Enjoy Party-community.

Anya Taylor-Joy, nieuw gezicht voor Dior

Anya Taylor-Joy, nieuw gezicht voor Dior

Anya Taylor-Joy, dochter van een racebootpiloot en een interieurontwerpster, groeide uit van danseres tot horroractrice en Golden Globe-winnares voor haar rol in de Netflix-serie The Queen’s Gambit. Vandaag voegt ze de titel ‘ambassadeur van Dior’ toe aan haar resumé en binnenkort is ze ook te zien in de mode- en make-upvisuals van het merk.

read more
8 dingen die je niet wist over Julia Roberts

8 dingen die je niet wist over Julia Roberts

La Vie Est Belle bestaat 10 jaar. Het succesvolle parfum van Lancôme waarvan de al even succesvolle Julia Roberts al 10 jaar lang de stralende glimlach is. Jij denkt haar inmiddels goed te kennen, toch vond Enjoy Beauty een aantal opmerkelijke feiten over la belle vie...

read more
Zo mooi als Zendaya

Zo mooi als Zendaya

Enkele kleine accenten volstaan vaak voor die zomerse look: glossy gekleurde lippen, een vleugje glans, of een gesofisticeerde lijn. Kleine gestes maar met een groots effect.

read more
Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!