Celebrity’s: bijzondere muzen, inspirerende verhalen

Deze plek is gewijd aan de muzen van de grote merken, de iconen die de essentie van schoonheid en elegantie verbeelden. Van ravissante actrices tot trendy supermodellen en grote artiesten, ze hebben één ding gemeenschappelijk: hun vertrouwen in deze gerenommeerde merken.

Cameron Russell, de model activiste

Cameron Russell, de model activiste

Als supermodel en activiste is Cameron Russell net zo bekend om haar schoonheid als om haar inzet voor een betere wereld. De gedroomde ambassadrice voor Biotherm.

Anok Yai, de levende American Dream

Anok Yai, de levende American Dream

Een Instagram-foto veranderde het leven van Anok Yai plotsklap. In enkele maanden ontpopte de studente zich tot supermodel. Als het gezicht van Mugler’s nieuwe parfum Alien Hypersense bevestigt ze haar topmodellenstatus.

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Bekijk onze blog posts

Hier belichten we de beautymuze, het toonbeeld van elegantie en zelfvertrouwen. Scroll door de boeiende portretten en laat je inspireren door hun pure klasse. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, download het nieuwe Enjoy Beauty-magazine of word lid van de Enjoy Party-community.

Briljante carrières

Achter elk mode- en beautyicoon schuilt een fascinerend verhaal van mijlpalen en successen. Ontdek de carrières van deze opmerkelijke persoonlijkheden, van hun eerste voet op de catwalk tot hun memorabele personages op het witte doek.

Vertrouwen in kwaliteit

Elk van deze sterren koos ervoor om merken te promoten die een toonbeeld zijn van perfectie. Ontdek waarom ze graag meegaan in het verhaal van deze topmerken en hun reputatie willen helpen bestendigen.

Persoonlijke favorieten

Waar celebrity’s naar grijpen naast de spotlights, weerspiegelt hun unieke karakter. Ontdek de persoonlijke favorieten van de sterren, van heerlijke geuren tot de must-haves onder de verzorgingsproducten.

No Celebs Found!

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!