Make-up: de kunst om je schoonheid te benadrukken

Hier draait alles om de kunst van maquillage en make-up. Waar elk veegje meerwaarde heeft en elk kleurtje dient om je natuurlijke schoonheid te benadrukken. Ontdek de technieken, trends en producten waarmee je al dat moois in jezelf naar boven kunt halen en benadrukken.

De luxe make-up voor it girls

De luxe make-up voor it girls

Ontdek draagbare make-up trends voor herfst 2023: lippenstift kleuren, oogschaduw paletten, smokey eyes en rode lippenstift. Tips van make-upmakers voor een natuurlijke look.

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Bekijk onze Make-up

Op zoek specifieke make-uptips en -trucs? Onze make-uppagina is precies wat je zoekt! Boordevol waardevolle informatie over de kunst van het opmaken, het kiezen van die tinten die je sterke punten accentueren en tips voor een onberispelijke dagelijkse make-up.

Je kunt ook de Enjoy Beauty-catalogus raadplegen of lid worden van de Enjoy Party-community (rechts).

Make-up als een pro

Verdiep je in de wereld van de make-up, waarin elke penseelstreek ware kunst is. Kopieer de technieken van professionele visagisten om je sterke punten te benadrukken en imperfecties te camoufleren.

Opvallende trends

Volg de laatste make-uptrends op de voet. Van tijdloze looks tot gewaagdere stijlen: je persoonlijkheid uitdrukken doe je via je make-up.

De beste producten

We stellen hier een selectie topproducten voor, stuk voor stuk gekozen om hun kwaliteit en doeltreffendheid. Van foundations over oogschaduw tot lippenstift: elk product werd geselecteerd op z’n sterkte, voor een onovertroffen make-upbeleving.

Persoonlijk advies

Of je nu een beginnende of doorgewinterde make-upfan bent, ons advies is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zoals tips die jouw gezicht mooier maken en je eigen unieke schoonheid in de verf zetten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!