Innovatie: ontdek de nieuwste revelaties in beauty

Deze plek is gewijd aan de meest recente releases in het brede vakgebied van beauty, verzorging, make-up en voedingssupplementen. Hier staat innovatie centraal en vertelt elk product een verhaal van vooruitgang en het najagen van perfectie.

Beauty heruitgevonden

Duik in een wereld waarin beauty voortdurend wordt heruitgevonden. Ontdek de nieuwste creaties die wetenschap, natuur en artisanale knowhow combineren voor weergaloze resultaten.

Verzorging van vandaag

Detecteer producten die grensverleggend zijn op vlak van hygiëne en frisheid.

Make-up van morgen

Laat je verbazen door de vooruitgang die de manier waarop we voor onze huid, haar en lichaam zorgen transformeert. Van innovatieve texturen tot revolutionaire ingrediënten, elk cosmetisch product is een belofte die wordt waargemaakt.

Premium voedingssupplementen

Ontdek voedingssupplementen die je schoonheid van binnenuit voeden. Producten die zorgvuldig zijn samengesteld om jou je nog beter te laten voelen en je natuurlijke uitstraling te versterken.

Bekijk onze blog posts

Elke oplossing die we voorstellen past binnen ons streven naar perfectie en de voortdurende zoektocht naar de beste producten voor jou.

Op de hoogte blijven van de nieuwste releases en trends die ons vakgebied voortdurend in beweging houden? Abonneer je op onze nieuwsbrief of word lid van onze Enjoy Party-community.

Héliabrine: gezicht en huid verzorgingsproducten

Héliabrine: gezicht en huid verzorgingsproducten

Dermatologische en cosmetische verzorgingsproducten made in Monaco, voor zowel gelaat als lichaam, dat is Héliabrine! Een sterk merk dat de volledige ontwikkeling en productie zelf doet en dat vertaalt zich in elegante, doeltreffende en inspirerende...

read more
De beautygeheimen van de celebs

De beautygeheimen van de celebs

De favoriete beautyproducten van de celebs? Die vind je gewoon in de parfumerie! ACTRICE EMILIA CLARKE  Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum van Clinique “De fontein van de eeuwige jeugd bestaat misschien niet, maar dit serum komt in de buurt. Ik kon...

read more
Shiseido lanceert Skin Filler Bio-Performance Serums

Shiseido lanceert Skin Filler Bio-Performance Serums

Per direct ‘filler-effect’ at home Ja, vrouwen accepteren tegenwoordig veroudering. Het bewijs? 50 is het nieuwe 40. Deze vrouwen voelen zich geweldig over hun leeftijd - op voorwaarde dat ze ondanks alles de zichtbare tekenen beperken die het verstrijken van de jaren...

read more
Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!