Word Enjoy Beauty-ambassadeur

Als bezoeker

Als bezoeker ben je de eerste om producten te ontdekken en Enjoy Beauty aan te bevelen bij vrienden en familie. Prikkel je collega’s, vrienden en familie met exclusieve aanbiedingen of schitterende kortingen en deel samen je ervaring bij Enjoy Beauty. Jouw loyaliteit wordt meteen beloond (zie voorwaarden).

Of organiseer je eigen shoppingparty met vrienden. Dat is niet alleen pure fun, je krijgt er ook iets voor terug, gekoppeld aan je verkoop.

Als influencer

Influencers zijn uitgegroeid tot echte opiniemakers wat beauty, wellness, make-up, fashion en lifestyle betreft. Volgers zijn immers vaak op zoek naar goed advies en lucratieve deals.

Door je als influencer aan te sluiten bij de Enjoy Beauty-partners krijg je toegang tot tal van voordelen. Je wordt gelinkt aan onze sterke merken of producten én wordt er ook nog ‘ns voor beloond (zie voorwaarden).

Op je persoonlijke Enjoy Beauty-pagina kun je content en advies delen met al onze bezoekers. Je kunt gebruik maken van social shopping tools en zit op de eerste rij als er nieuwe aanbiedingen zijn, vaak nog voor de officiële releasedatum.

Als merk op de ambassadeurspagina

Enjoy Beauty is de thuisbasis van internationaal toonaangevende beautymerken, en er sluiten continu nieuwe toplabels bij ons aan. We weten immers dat onze bezoekers, en de lezers van het Enjoy Beauty Magazine, steeds op zoek zijn naar het nieuwste van het nieuwste wat beauty, gezondheid, wellbeing en voeding betreft.

Dit is de plek waar merken hen direct kunnen aanspreken – via Enjoy Party of de ambassadeurspagina. Merken kunnen er data van online evenementen en shoppingparty’s delen, of de release van nieuwe producten en aankomende events aankondigen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!