Blik op de toekomst: de beauty-avant-garde

Hier nemen we je mee doorheen de technologische en wetenschappelijke doorbraken die heuse revoluties ontketenen in het vakgebied van beauty, verzorging en wellbeing. Ga mee op ontdekkingsreis door een wereld waar innovatie en kwaliteit elkaar ontmoeten.

Schoon geweten

Schoon geweten

Een schoon geweten en goed voor jezelf zorgen kunnen tegenwoordig prima samengaan. Deze en andere beautymakers letten op jouw eco voetstap. GREEN power Guerlain, deel van de LVMH Group, was een van de eerste luxemerken die vijftien jaar geleden al begon met...

Duurzaamheid bij Lauder Groep: inzetten voor een groenere toekomst

Duurzaamheid bij Lauder Groep: inzetten voor een groenere toekomst

De duurzaamheidsmissie van Lauder Groep De Lauder Groep heeft een duidelijke missie op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf is vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving, en om de ecologische voetafdruk van hun activiteiten te...

Duurzame make-up merken: Bewuste keuzes voor jouw schoonheid

Duurzame make-up merken: Bewuste keuzes voor jouw schoonheid

Duurzame make-up merken zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Steeds meer mensen beseffen dat de cosmetica-industrie een enorme impact heeft op het milieu en dat het kiezen van duurzame make-up merken een verschil kan maken. Duurzame make-up merken maken...

Duurzame cosmetica

Duurzame cosmetica

Iedereen heeft het er over en is het erover eens: duurzaamheid is de toekomst. Maar wat is dat nu precies? Wat maakt een beautyproduct duurzaam? En hoe kun je betere keuzes maken? Enjoy Beauty wijst je de weg!

Duurzame beauty

Duurzame beauty

Green power Guerlain, deel van de LVMH Group, was een van de eerste luxemerken die vijftien jaar geleden al begon met verduurzamen. Ze stelden daartoe een Chief Sustainability aan in de persoon van de charmante Cécile Lochard. In die tijd was ‘vergroenen’ nog heel...

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Bekijk onze blog posts

Hier belichten we de beautymuze, het toonbeeld van elegantie en zelfvertrouwen. Scroll door de boeiende portretten en laat je inspireren door hun pure klasse. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, download het nieuwe Enjoy Beauty-magazine of word lid van de Enjoy Party-community.

De combinatie van wetenschap en beauty

Wetenschap en technologie worden samen ingezet voor producten die effectiviteit en wellbeing combineren. Van revolutionaire formules tot innovatieve apparaten: deze ontwikkelingen herdefiniëren de manier waarop we ons verzorgen.

Nieuws aan de horizon

Je bent hier als eerste op de hoogte van de technologieën die de toekomst van beauty en verzorging zullen vormgeven. Van verbluffende ontdekkingen tot revolutionaire methoden: reis mee door het universum waar droom en realiteit samenkomen.

Een mooie toekomst

Ook innovaties die de manier waarop we schoonheid zien en ervaren veranderen, zijn je aandacht waard. Van gepersonaliseerde behandelingen tot producten die toonaangevend zijn wat onderzoek betreft: open de deur naar de toekomst waarin beauty ongekende hoogten bereikt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!