Blik op de toekomst: de beauty-avant-garde

Hier nemen we je mee doorheen de technologische en wetenschappelijke doorbraken die heuse revoluties ontketenen in het vakgebied van beauty, verzorging en wellbeing. Ga mee op ontdekkingsreis door een wereld waar innovatie en kwaliteit elkaar ontmoeten.

De combinatie van wetenschap en beauty

Wetenschap en technologie worden samen ingezet voor producten die effectiviteit en wellbeing combineren. Van revolutionaire formules tot innovatieve apparaten: deze ontwikkelingen herdefiniëren de manier waarop we ons verzorgen.

Nieuws aan de horizon

Je bent hier als eerste op de hoogte van de technologieën die de toekomst van beauty en verzorging zullen vormgeven. Van verbluffende ontdekkingen tot revolutionaire methoden: reis mee door het universum waar droom en realiteit samenkomen.

Een mooie toekomst

Ook innovaties die de manier waarop we schoonheid zien en ervaren veranderen, zijn je aandacht waard. Van gepersonaliseerde behandelingen tot producten die toonaangevend zijn wat onderzoek betreft: open de deur naar de toekomst waarin beauty ongekende hoogten bereikt.

Bekijk onze blog posts

Elke evolutie die we belichten, past binnen onze toewijding en verlangen om jou steeds de meest geavanceerde beautyervaring en -verzorging te kunnen aanbieden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste innovaties door je te abonneren op de nieuwsbrief, lid te worden van de Enjoy Party-community of door het Enjoy Beauty-magazine te downloaden.

Schoon geweten

Schoon geweten

Een schoon geweten en goed voor jezelf zorgen kunnen tegenwoordig prima samengaan. Deze en andere beautymakers letten op jouw eco voetstap. GREEN power Guerlain, deel van de LVMH Group, was een van de eerste luxemerken die vijftien jaar geleden al begon met...

read more
Duurzame cosmetica

Duurzame cosmetica

Iedereen heeft het er over en is het erover eens: duurzaamheid is de toekomst. Maar wat is dat nu precies? Wat maakt een beautyproduct duurzaam? En hoe kun je betere keuzes maken? Enjoy Beauty wijst je de weg!

read more
Duurzame beauty

Duurzame beauty

Green power Guerlain, deel van de LVMH Group, was een van de eerste luxemerken die vijftien jaar geleden al begon met verduurzamen. Ze stelden daartoe een Chief Sustainability aan in de persoon van de charmante Cécile Lochard. In die tijd was ‘vergroenen’ nog heel...

read more
Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!