cover Enjoy Beauty magazine

Enjoy Beauty magazine
Herfst 2022

10 jaar La Vie Est Belle!

La Vie Est Belle, het iconische parfum van LancômeLancôme Het Franse Lancôme brengt een collectie huidverzorging, geuren, make-up, lichaamsverzorging en een selectie voor heren. Van de populaire Hypnôse-mascara tot het klassieke parfum Trésor: Lancôme is pionier op beautygebied., bestaat 10 jaar. Je mag dus toeters en bellen verwachten rond deze bijzondere verjaardag.

Beauty Essentials voor de nazomer

Na een zonvakantie merk je dat je huid nood heeft aan extra hydratatie en verzorging. Met deze beauty essentials start je het nieuwe schooljaar
alvast in alle zachtheid.

Copy paste: 4 x make-uplooks van op de catwalk

We zien heel wat prachtige make-uplooks passeren dit najaar, met deze toepassingstips zie jij er straks even stralend uit als de modellen van ChanelChanel Chanel is een privé-onderneming en wereldleider in het creëren, ontwikkelen, vervaardigen en verdelen van luxeproducten. Opgericht door Gabrielle Chanel aan het begin van de vorige eeuw, biedt CHANEL een breed scala van high-end creaties, waaronder prêt-à-porter, lederwaren, mode-accessoires, brillen, parfums, make-up, huidverzorging, juwelen en horloges. CHANEL staat ook bekend om zijn Haute Couture-collecties, die twee keer per jaar in Parijs worden gepresenteerd, en om het feit dat het een groot aantal gespecialiseerde leveranciers heeft verworven, die gezamenlijk bekend staan als de Métiers d'Art. CHANEL is gewijd aan ultieme luxe en aan het hoogste niveau van vakmanschap. , GuerlainGuerlain Sinds 1828 heeft Guerlain zijn geur, huidverzorging en make-up verkend, geïnnoveerd en geperfectioneerd dankzij zijn gedurfde makers van mythische creaties met tijdloze savoir-faire. Met natuur en kunst als inspiratie en de cultuur van schoonheid als handtekening. Visionair in zijn holistische perceptie van schoonheid. Sinds de oprichting heeft Guerlain zijn stempel gedrukt door creatieve durf en innovatie., SisleySisley Bij Sisley geloven we dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen onze onderzoekers uit elke plant, van de meest eenvoudige tot de meest kostbare, de belangrijkste werkstoffen halen die onze producten zo doeltreffend maken. De kracht van onze producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van onze formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten. en Dior.

Handige how to’s om tijd te besparen

De rat race is weer
begonnen. ENJOYBEAUTY geeft tips om de tijd in de badkamer te beperken zonder dat je looks eronder hoeven te lijden.

  • Klik op het fullscreen ikoontje rechtsonder het magazine. Dubbelklik op een pagina om in te zoomen.

ENJOY BEAUTY
magazine Herfst 2022

ENJOY BEAUTY
magazine Herfst 2022