Voeding en gezondheid: jouw gids en adressen voor een evenwichtige vegan levensstijl

Ontdek veganistische producten, restaurants en winkels, bio-markten en voedingsadvies in jouw buurt.

Gids voor een plant-based levensstijl

Gids voor een plant-based levensstijl

In een wereld waar bewustwording over gezondheid, milieu en dierenwelzijn groeit, kiezen steeds meer mensen ervoor om over te stappen naar een veganistische levensstijl. Het pad naar veganisme is echter geen eenrichtingsverkeer, maar eerder een persoonlijke reis van...

3 vegan influencers uit België

3 vegan influencers uit België

Veganisme zit in de lift. Maar waar blijf je de inspiratie halen om plantaardig te koken? Wij tippen drie Belgische influencers met een schat aan tips, tricks én recepten. PLANTBASED Elisabeth van Lierop weet wat ze wil: ecologisch koken, eten en leven. Ze doet dat...

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Bekijk onze blog posts

Op zoek naar betrouwbare informatie of advies? Onze partners staan klaar om je te helpen.

Je kunt hier ook de Enjoy Beauty-catalogus bekijken en lid worden van de Enjoy Party-community (rechts). Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Vegan restaurants

De beste restaurants waar getalenteerde chefs heerlijke hedendaagse veganistische gerechten serveren, met de nadruk op een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Creatieve vegan recepten

Enjoy Beauty-ambassadeurs en partners delen innovatieve en smakelijke culinaire ideeën, om je te inspireren. Klaargemaakt op de beste manier, met vegan ingrediënten van hoge kwaliteit.

Vegan handelszaken

Het veganistische aanbod gaat breed. Van plant-based voeding over make-up, lichaams- en gelaatsverzorging tot vegan mode en accessoires.

Voedingsadvies

Professionals die zich aansluiten bij een holistische benadering van veganisme en wellbeing volgen de nieuwste ontwikkelingen op vlak van voeding op de voet en geven advies op maat van jouw levensstijl.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!