3 vegan influencers uit België

Veganisme zit in de lift. Maar waar blijf je de inspiratie halen om plantaardig te koken? Wij tippen drie Belgische influencers met een schat aan tips, tricks én recepten.

PLANTBASED

Elisabeth van Lierop weet wat ze wil: ecologisch koken, eten en leven. Ze doet dat niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar man en drie jonge kinderen. Ze inspireert ondertussen meer dan 16 K volgers via Instagram met haar happy, healthy & sustainable lifestyle, die tot op de dag van vandaag uitblinkt in authenticiteit.

> Ons favoriete recept?

De vegan vanillewafels zijn to die for. Heerlijk als ontbijt, tienuurtje of vieruurtje. Passen ook perfect in de brooddoos van je kids!

Volg PLANTBASED op Instagram

Humbly by Morgane

Je kent Morgane niet alleen van haar plantbased kookboeken, maar ook van haar Ceremony Tableware. Hierdoor is Morgane vooralsnog de enige vegan influencer die veganisme een sjieke, exclusieve draai geeft. Ze heeft een blog waarop ze zich niet alleen focust op plantaardig eten, maar ook op een plantaardige lifestyle waarin health centraal staat.

> Ons favoriete recept?

De groene pasta die je in minder dan 30 minuten op tafel zet. De pasta bevat niet alleen spinazie, maar ook courgette, asperge en basilicum. Yum!Volg Humbly by Morgane op Instagram

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!