Fitness : Vind Balans tussen Schoonheid en Vitaliteit

Bij EnjoyBeauty+ Wellbeing geloven we in de onlosmakelijke band tussen schoonheid en vitaliteit. Ontdek hoe fitness en sport meer kunnen betekenen dan alleen een verandering in uw lichaam. Onze rubriques worden samengesteld door experts uit de wereld van sport. Kies de onderwerpen die u interesseren en haal het beste uit uw fitnessreis.

Laat je inspireren

De beste fitnesscentra

Een selectie van de allerbeste fitnesscentra, waar toegewijde professionals je begeleiden naar fysiek welzijn. Met programma’s op maat om je vitaliteit en balans compleet terug te winnen.

Deskundige personal trainers

Gekwalificeerde personal trainers die je begeleiden naar je fitnessdoelen. Met persoonlijk advies en zorgvuldige opvolging helpen ze jouw ambities op vlak van conditie waarmaken.

Relaxte yogastudio’s

Ontspannen ruimtes om onder begeleiding aan yoga te doen en er alles uit te halen. Houding, ademhaling en meditatie leiden je naar een vorm van dieper welzijn.

Speciaalzaken voor sportartikelen

Shops die kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel dragen. Met een goed aangepaste uitrusting op maat kun je je favoriete activiteiten in alle veiligheid beoefenen.

Onderbouwd voedingsadvies

Adressen met een holistische kijk op wellbeing. Zij pleiten voor een uitgebalanceerd dieet, aangevuld met hoogwaardige voedingssupplementen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Neem een kijkje

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie of advies? ​​Deze partners staan voor je klaar. Klik door naar de contactgegevens van verschillende fitnesscentra, personal coaches en andere adressen om aan je conditie te werken. Voor een luisterend oor, advies en een ruime keuze aan toestellen.

Je kunt ook de Enjoy Beauty-catalogus raadplegen en lid worden van de Enjoy Party-community (rechts).

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!