Wellbeing: jouw gids voor innerlijke balans en uiterlijke glow

Deze plek is helemaal gewijd aan wellbeing. Welkom in deze oase van rust waar je de beste adressen vindt om jezelf in de watten te leggen, zowel fysiek als mentaal. Ontdek de beste beautyinstituten, wellnesscentra, parfumerieën, schoonheidssalons, make-over-services en adresjes gespecialiseerd in voeding en voedingssupplementen.

Beautysalons van topniveau

Een strenge selectie van de meest gerenommeerde schoonheidssalons, waar toegewijde experts je van top tot teen zullen verwennen. Behandelingen op maat, voor absolute ontspanning en nog meer beauty.

Prestigeparfumerieën

Parfumerieën met een selectie verfijnde geuren en verzorgingsproducten van topkwaliteit. Inclusief deskundig advies voor het vinden van je persoonlijke geur en uitstraling.

Weldadige wellnesscentra

Echte oases van rust, met ontspannende en verjongende behandelingen. Met massages, lichaamsbehandelingen en holistische technieken creëren ze dat heerlijke gevoel van wellbeing.

Geavanceerde schoonheidsservices

Adressen waar alle schoonheidsexpertise uit de kast wordt gehaald. Denk aan innovatieve technieken om je gelaatstrekken te verbeteren en je natural glow extra te laten stralen.

Make-over op maat

Professionele make-over-specialisten zoeken samen met jou naar de stijl die bij je past. Imago- en stijladvies voor hernieuwd zelfvertrouwen.

Winkels gespecialiseerd in voeding

Adressen met een holistische kijk op schoonheid, waarbij een uitgebalanceerd dieet en hoogwaardige voedingssupplementen worden geïntegreerd.

Neem een kijkje

Info of advies? Onze partners staan voor je klaar. Klik door voor de contactgegevens van de verschillende schoonheidsinstituten, parfumerieën en andere Enjoy Beauty-partners.
Voor een luisterend oor, advies en een ruime keuze aan producten.

Neem ook een kijkje in de Enjoy Beauty-catalogus en word lid van de Enjoy Party-community (rechts). Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!