Bio

Het consumeren van biologische voeding wordt geassocieerd met voordelen voor de gezondheid en het welzijn, alsook een hogere voedingswaarde, wat kan bijdragen aan een algemeen betere gezondheidstoestand. Door biologisch voedsel te prioriteren, ondersteunen individuen niet alleen hun eigen welzijn, maar dragen ze ook bij aan een voedselsysteem dat het welzijn van de gemeenschap en het milieu bevordert.

Bio uit de supermarkt: kan dat ?

Bio uit de supermarkt: kan dat ?

Biologische voeding is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Tenminste, als je voor de biologische huismerken van onze supermarkten kiest. We zetten de voornaamste betaalbare, biologische huismerken op een rij - telkens met een eerlijk,...

5 voordelen van biologische voeding

5 voordelen van biologische voeding

Biologische voeding blijft winnen aan populariteit, omdat het niet alleen goed is voor jouw dieet, maar ook voor onze lokale boeren. Maar wat maakt bio zo anders? Laten we eens een kijkje nemen in de wereld van de biologische voeding en ontdekken waarom steeds meer...

Abonneer je op onze nieuwsbrief om mee te zijn met het laatste nieuws

Bekijk onze blog posts

Op zoek naar betrouwbare informatie of advies? Onze partners staan klaar om je te helpen.

Je kunt hier ook de Enjoy Beauty-catalogus bekijken en lid worden van de Enjoy Party-community (rechts). Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Vegan restaurants

De beste restaurants waar getalenteerde chefs heerlijke hedendaagse veganistische gerechten serveren, met de nadruk op een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Creatieve vegan recepten

Enjoy Beauty-ambassadeurs en partners delen innovatieve en smakelijke culinaire ideeën, om je te inspireren. Klaargemaakt op de beste manier, met vegan ingrediënten van hoge kwaliteit.

Vegan handelszaken

Het veganistische aanbod gaat breed. Van plant-based voeding over make-up, lichaams- en gelaatsverzorging tot vegan mode en accessoires.

Voedingsadvies

Professionals die zich aansluiten bij een holistische benadering van veganisme en wellbeing volgen de nieuwste ontwikkelingen op vlak van voeding op de voet en geven advies op maat van jouw levensstijl.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!