Het nieuwe navulbare Intense SÌ-parfum van het merk Giorgio Armani 

10 jaar na de release van het legendarische SÌ-parfum herinterpreteert Giorgio Armani de geuren en bevestigt opnieuw de toewijding van het Armani-huis aan sterke vrouwelijkheid, zowel intiem als uitbundig.

Sì is een woord met een enorme kracht. Voel de kracht van SÌ van Giorgio Armani met onze geheel nieuwe, intense geur en open jezelf voor de vele kansen in het leven die je te wachten staan.

De uitstraling van de moderniteit met de nieuwe Intense SÌ-parfum

Deze unieke, contrasterende en zeer zintuiglijke geur is opgebouwd rond houtachtige parfum akkoorden. De blend van deze nieuwe parfum bevat de essentie van kruisbessen, emblematisch voor deze collectie, gekenmerkt door een zacht bloemig hart en een sensuele mix van vanille.

De gloednieuwe hervulbare fles, ontworpen met uitzonderlijke kennis van glasmaken, is een waar kunstwerk, versierd met het Sì-logo in goud, subtiel gegraveerd in het glas. Het moedigt elke vrouw stoutmoedig aan om hun instemming uit te drukken in een prachtige hervulbare fles.

Het gloednieuwe intense Sì eau de parfum 

Door de vrouwelijkheid van karakter te vieren, streeft Giorgio Armani er sinds 1975 naar om van zijn Huis een hymne aan de vrijheid te maken en vrouwen te ondersteunen in hun zoektocht naar macht en emancipatie. Confectiekleding, haute couture, make-up, parfum: mannen vermenigvuldigen initiatieven die hun creativiteit vergroten en hun meest gedurfde dromen verwezenlijken. Waaronder SÌ van Giorgio Armani, een omhullende geur die vandaag opnieuw is geïnterpreteerd door Julie Massé, die de essentie van de Armani-stijl tot uitdrukking brengt en tegelijkertijd hulde brengt aan de kracht en onafhankelijke geest van moderne vrouwen.

Sì symboliseert inderdaad de krachtige daad van het nemen van een beslissing en het doen van een belofte. Een keuze geleid door logica en gevoelens, die uiteindelijk het hart en de geest in harmonie samenbrengt. Door “Sì” uit te roepen, verbinden dames zich ertoe zowel zichzelf als anderen op een unieke en originele manier te beïnvloeden. Ze ontsluiten de toegang tot een universum van eindeloze mogelijkheden, tot passie, vrijheid, liefde en creatie. Het bevestigen van “Sì” betekent dat je je lot in handen neemt en je bezighoudt met het verkennen van je eigen bestaan.

De reuknoten van deze nieuwe vrouwen parfum

In de nieuwe parfum van Arman vindt U een omhullend aroma van kruisbessen, versterkt door de vrouwelijkheid van damastroos en davana, evenals de zoete sensualiteit van Bourbon vanille, versterkt met een infusie van gerookte zwarte thee.

Aroma’s van kruisbessen

Voor de nieuwe intense versie van SÌ eau de parfum wordt onze kruisbessenessentie niet uit de knoppen gehaald, maar uit de vruchten, dankzij een unieke extractiemethode die een zeer specifieke noot geeft, zowel fruitig als krachtig. Het kruisbessensap, zowel sappig als vlezig, geeft een natuurlijk tintje en een fascinerend fruitig facet aan de geur.

Een heldere geur

Een harmonie van zorgvuldig vervaardigde kostbare ingrediënten, de nieuwe SÌ van Giorgio Armani, Eau de Parfum Intense, biedt een amberkleurige en fruitige interpretatie van de cult-chypre die tien jaar geleden werd bedacht. De geur begint met een nectar van weelderige kruisbessen en onthult onmiddellijk een natuurlijk facet dat zich vermengt met de rokerige tonen van zwarte thee en de bloemige frisheid van Damascena-roos. De bloem, het levendige hart van een sensuele geur, wordt omringd door etherische olie van osmanthus en davana, terwijl Bourbon vanille en patchouli-olie in de basisnoten barsten. “De combinatie van hout en bloemen is de voor de hand liggende mix om de dualiteit van Armani’s vrouwelijke stijl te vertegenwoordigen”, onderstreept Julie Massé, de meesterparfumeur die het nieuwe Intense SÌ eau de parfum van Giorgio Armani creëerde.

Een elegante parfum fles

Ingesloten in een parfum fles vervaardigd door een uitmuntende meesterglasmaker, wordt deze contrasterende en intens zintuiglijke geur benadrukt. De recent ontworpen container is voorzien van het vergulde Sì-logo, subtiel ingelegd in het glas. Het moedigt elke vrouw stoutmoedig aan om toestemming te geven en elk facet van haar identiteit volledig te accepteren.

Het kostbare elixer zit in een juwelendoosje met een opvallende vorm en unieke kennis van glasmaken, waardoor het transformeert in een even krachtig als elegant totemobject. Voor elke vrouw een stimulans om van Sì hun ultieme symbool te maken.

Een hervulbare container, ontworpen om te blijven bestaan

De gloednieuwe Sì-parfum fles, gemaakt in Frankrijk en Italië als een kostbaar juweel, met een samenstelling die 15% gerecycled glas bevat, getuigt van een ongeëvenaarde knowhow op het gebied van glasmaken. Het praktische navulsysteem maakt het gemakkelijk om de vaporizer te vullen, waardoor het gebruik van grondstoffen aanzienlijk wordt verminderd.

Een kostbare, hervulbare en recycleerbare container, ontworpen om lang mee te gaan.

Deze parfumcreatie zou er wel eens voor kunnen zorgen dat je van geur verandert

Vandaag de dag wordt de lancering van dit nieuwe, innovatieve en hervulbare parfum meer dan ooit gekenmerkt door een golf van verantwoordelijkheid. Naast het minimaliseren van de impact op het milieu, zet het merk Armani zich nu in voor het behoud van onze planeet.

Een beetje geschiedenis rond het SÌ-parfum van Giorgio Armani

Tien jaar na de creatie van zijn Sì-parfum presenteert Girorgio Armani de nieuwe Sì Intense Eau De Parfum. Een eerbetoon aan de sterke, hedendaagse vrouwelijkheid die vastbesloten is om alles wat de wereld te bieden heeft te verkennen. Een viering van elegantie en zelfbevestiging, de film geregisseerd door Amber Grace Johnson (Phantasm) belicht Cate Blanchett, muze sinds 2013, en de nieuwe internationale vertegenwoordiger van Armani Beauty, actrice Sadie Sink, te midden van een parade van krachtige vrouwen. Gedurfde en autonome vrouwen die in hun diversiteit en eigenheid de kracht uitdrukken om ja te zeggen. Een krachtig en dynamisch lied voor het leven, dat zusterschap, vrijheid en passie bepleit.

De elegantie van Armani-parfum in het hart van een prestigieuze flacon

Volgens Giorgio Armani is Sì mijn eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid, een onweerstaanbare mix van gratie, kracht en onafhankelijke geest. “. Het bevat alle Italiaanse chic en elegantie van het beroemde huis. Het belichaamt ook de hele ziel van Christine Nagel en haar liefde voor parfums. Bovendien moest een prestigieus parfum als “Si” absoluut een verpakking hebben die bij zijn elegantie paste.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!