SAGA VAN DE MERKEN

Narciso Rodriguez, voor hem en haar

Home » Narciso Rodriguez, voor hem en haar

Start en evolutie van het merk Narciso Rodriguez 

Narciso komt voort uit de creativiteit en visie van Narciso Rodriguez, een van de meest bekende hedendaagse Amerikaanse modeontwerpers.

Zijn eerste geur, for her, was geïnspireerd op een kostbare muskusolie en een eerbetoon aan vrouwelijkheid.

Narciso werd begin jaren 2000 gelanceerd en was al snel een van de belangrijke pijlers van de luxe parfumindustrie.

De creaties van Narciso Rodriguez onderscheiden zich door een elegant minimalisme, met de nadruk op tijdloze schoonheid en verfijning

Waarom kiezen voor Narciso Rodriguez

Narciso’s geuren vangen sensualiteit en vrouwelijkheid met een betoverende subtiliteit en bieden een olfactorische signatuur die opvalt door zijn tijdloze elegantie.

Anekdotes en mijlpalen

De eerste Narciso geur For Her was een eerbetoon aan Rodriguez’ vriendin Carolyn Bessette Kennedy, die een paar jaar eerder omkwam samen met haar man John F. Kennedy Jr (zoon van) bij een vliegtuigongeluk vlakbij Martha’s Vineyard.

De Eau de Toilette voor vrouwen was een doorslaand succes en hoort tot op vandaag bij de iconische bestsellers van het merk.

Een paar jaar later werd een tegenhanger voor heren gelanceerd, For Him Eau de Parfum

De muzen van Narciso Rodriguez

Onder de beroemde ambassadeurs voor de Narciso parfums en hun geuren, springt het Braziliaanse model Raquel Zimmermann er al snel uit door de briljante manier waarop ze Eau de Parfum Rouge van een gezicht voorzag.

Andere grote namen onder de vlag van het merk zijn het bekende Estse model Carmen Kass voor Narciso Rodriguez for Her en de Italiaanse Mariacarla Boscono.

Of Benjamin Eidem, Rianne Ten Haken, Dree Hemingway en natuurlijk Jamie Dornan. Elk van hen wist het unieke karakter van deze geuren te vereeuwigen.

De must-haves van Narciso Rodriguez 

Narciso Rodriguez for Her blijft met de subtiele mix van muskus en bloemen een echte referentie voor damesgeuren. Narciso Rodriguez Poudrée is de zachtere, fluwelige interpretatie van deze definiërende geur.

Narciso Rodriguez Bleu Noir verleidt op zijn beurt met houtachtige en kruidige noten en symboliseert de essentie van mannelijkheid.

Laat je adviseren over Narciso Rodriguez producten door jouw Enjoy Beauty parfumerie

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!