SAGA VAN DE MERKEN

Hugo Boss: elegantie en verfijning

Home » Hugo Boss: elegantie en verfijning

Start en evolutie van het merk Hugo Boss

Sinds de oprichting in het Duitse Metzingen in 1924 is Hugo Boss de belichaming van elegantie en verfijning. Het huis evolueerde van kledingatelier naar iconisch modelabel. Hugo Boss viel op door de aandacht voor detail en het nastreven van perfectie, waarden die de afgelopen decennia overeind bleven. In 1982 werd het eerste parfum van het merk Hugo Boss gelanceerd: Boss N°1, een aromatische fougèregeur voor mannen.

Het nieuwe merkimago en -strategie van Hugo Boss houdt de opsplitsing in in twee segmenten. Hugo richt zich op consumenten onder de 25 jaar, Boss op de 25-plussers.

Hugo Boss parfum

Waarom kiezen voor Hugo Boss?

Kiezen voor Hugo Boss-parfums betekent jezelf trakteren op een bijzondere reukervaring, inclusief de verfijnde esthetiek, zo typerend voor het merk.

Elke geur belichaamt een gedurfde visie op hedendaagse vrouw- of mannelijkheid. De creaties zijn een subtiele combinatie van frisheid en diepte en hebben een eigen boeiende geursignatuur.

Hugo Boss parfums

Anekdotes en mijlpalen

Door de jaren heen schreef Hugo Boss via bijzondere gebeurtenissen aan zijn geschiedenis. In 1985 betekende de lancering van het eerste herenparfum een ​​belangrijk keerpunt in de parfumindustrie.

De samenwerking met gerenommeerde artiesten maakte het mogelijk om de grenzen van de mode te overstijgen en een echt cultureel icoon te worden.

De muzen van Hugo Boss

Het belang van de muze kan moeilijk overschat worden bij de beeldvorming rond Hugo Boss.

Het merk begreep al heel vroeg de cruciale rol ervan voor z’n succes. Onlangs kreeg acteur Théo James de kans om Hugo Boss te vertegenwoordigen.

Maar ook andere sterren mochten het merk al incarneren, zoals Orlando Bloom, Jonathan Rhys-Meyers en Jared Leto.

De must-haves van Hugo Boss 

Tussen de essentials van Hugo Boss valt Boss Bottled op, een symbool van tijdloze elegantie. De houtachtige en kruidige tonen maken er een tijdloze geur van. Boss The Scent vertegenwoordigt de subtiele verleiding, door het combineren van zoete honing met de intensiteit van leer. Deze twee parfums tonen de essentie van het merk.

Laat je adviseren over ugo Boss producten door jouw Enjoy Beauty parfumerie

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!