SAGA VAN DE MERKEN

Mugler, het avant-garde parfummerk

Home » Mugler, het avant-garde parfummerk

Start en evolutie van het merk Mugler 

Mugler spruit voort uit de visionaire creativiteit van de iconische Franse couturier Thierry Mugler.

Het merk werd gelanceerd in seventies en maakte al snel furore met zijn avant-gardistische benadering van mode en parfum.

De creaties van Thierry Mugler vielen op door hun durf en de manier waarop ze de esthetische normen uitdaagden, de basis van zijn uniek artistiek universum.

Waarom kiezen voor Mugler? 

Thierry Muglers parfumgamma voor heren weerspiegelt de hedendaagse man: krachtig, aantrekkelijk, stedelijk, maar bovenal glamoureus.

Hij wil de wereld verkennen via z’n zintuigen. Elke Mugler-geur zet dan ook aan tot zintuiglijke exploratie, met gedurfde composities en onverwachte akkoorden die verbazen en fascineren.

Anekdotes en mijlpalen

Thierry Mugler veroorzaakte een revolutie in de mode- en parfumindustrie met zijn innovatieve aanpak.

In 1992 lanceerde hij Thierry Mugler Angel, een baanbrekende geur die al snel een wereldwijd icoon werd.

De stervormige flacon en de betoverende gourmandnoten maakten van dit parfum een megasucces.

De muzen van Mugler

Bij de geuren van Mugler matchen talloze bekende gezichten. Een van de karakteristieke muzen is Jerry Hall, het legendarische model en actrice die met haar elegantie en charme Angel belichaamt. Haar glamoureuze voorkomen maakte van deze geur een groot succes.

Georgia May Jagger – dochter van Jerry Hall en Mick Jagger – zet de erfenis van haar legendarische moeder voort en leent haar gezicht aan het parfum Angel Muse.

Ook actrice en model Eva Mendes liet haar sensualiteit en charisma afstralen op Angel. Haar fascinerende schoonheid strookt helemaal met de gedurfde geest van deze iconische geur.

Alien Goddess, tot slot, wordt belichaamd door de getalenteerde Willow Smith, dochter van acteur Will Smith. Haar gedurfde stijl en unieke persoonlijkheid weerspiegelen helemaal de innovatieve geest van het nieuwe parfum.

De must-haves van Mugler 

Thierry Mugler Angel – een combinatie van zoete en kruidige noten in een iconische flacon – blijft een tijdloos meesterwerk.

De mysterieuze en betoverende geurbeleving van Alien wordt dan weer bepaald door de bloemige en amberachtige akkoorden.

Aura, tot slot, verpersoonlijkt de kracht van de natuur, met groene en dierlijke noten voor een magnetische en unieke geur.

Laat je adviseren over Mugler producten door jouw Enjoy Beauty parfumerie

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!