Travel light: dit zijn de enige beautyproducten die jij nodig hebt op reis

Wat gaat er mee in je koffer? Pak slim en praktisch maar vergeet deze negen reisgenoten niet!

1. Reinig grondig

Ga niet met zonnefilters slapen maar reinig je huid iedere zomeravond grondig. Dat is heerlijk met de Mousse OFF/ON van Dior, die zelfs de meeste gevoelige huid mild reinigt dankzij een extract van waterlelie en voor meer dan 90% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dior wist deze Mousse OFF/ON bovendien zo lekker te maken dat je echt van dat moment geniet.

2. Verwijder dode huidcellen

De Clarifying Lotion Do-Over Micro Peel van Clinique is de enige exfoliant die je op reis nodig hebt. Gebruik hem om de paar dagen om dode huidcellen te verwijderen en te zorgen dat je een mooie zomerse tint opbouwt. De Micro Peel neemt ook vuil en fijnstof weg van de huid, evenals een teveel aan talg. Zo voorkom je verstopte poriën en blijft je huid de hele vakantie fris en schoon.

3. IEDERE DAG BESCHERMD

Sisley All Day All Year is een ideale gezichtsverzorging om in je koffer te stoppen. De recente uitvoering van deze Sisley– klassieker bevat nieuwe actieve ingrediënten die de huid helpen beschermen tegen vijanden van buitenaf zoals luchtvervuiling. Dat levert een mooiere, gezonde huid op die minder snel zal verouderen. Verpakt in een nieuwe glazen – en dus goed te recycleren – flacon

4. INTENSIEVE NACHTVERZORGING

Na een dag op het water, aan het strand of in de bergen, kan je huid ’s nachts wel een extraatje gebruiken. Annayake Le Masque Baume de Nuit is een zalig en intens verzorgend nachtmasker dat de huid helpt bij de herstelwerkzaamheden terwijl jij slaapt. Gebruik het eventueel ook voor droge plekjes op je lichaam, dat kan prima.

5. OLIEVRIJE ZONBESCHERMING

Shiseido Sun Urban Environment Age Defense SPF 31 is een olievrije zonbescherming die hij ook lekker zal vinden. De verzorgende formule bevat spirulina en werkt verzorgend, de filters die zijn gebruikt beschermen ook tegen luchtvervuiling. Omdat de formule olievrij is, kan je make-up er zó overheen.

6. MOOIE WENKBRAUWEN IN 1 MINUUT

Je wilt je mooie wenkbrauwen graag accentueren in de vakantie, helemaal als je verder weinig make-up draagt. Doe het met de Quickliner for Brows van Clinique. Want die is langhoudend, zelfslijpend en vult in een handomdraai je wenkbrauwen heel precies in.

7. VERFRAAIENDE LIPOLIE

Dior Addict Lip Glow Oil is in een paar seconden aangebracht, geeft je lippen dat je ne sais quoi-tintje en houdt ze soepel en glanzend. De natuurlijke kersenolie die daarvoor zorgt, beschermt je lippen ook. De olie is bovendien niet vet of plakkerig, je losse haar zal dus niet aan je mond kleven terwijl je richting zuiden rijdt in je cabrio of de oceanen overzeilt.

8. MULTITASKER EN SPAMOMENTJE

Neem deze multitasker zeker mee in je koffer. Clarins Beauty Flash Balm kan gebruikt worden als dagelijkse verzorging, als masker of gemengd met de vloeibare foundation van Clarins. De ingrediënten zijn voor 96% van natuurlijke origine en de hydraterende textuur laat zich snel en gemakkelijk verdelen. In een dikkere laag kun je het product twee keer per week gebruiken als masker, een spamomentje in je vakantie.

8. P.S: WIL JE DE ZON EEN HANDJE HELPEN?

Lancaster Gradual Self Tanning Serum geeft heel geleidelijk een mooi egaal tintje. Subtiel, precies goed dus.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!