Categorie(ën): Beautygids | Tips

Travel light: dit zijn de enige beautyproducten die jij nodig hebt op reis

Schrijver: Enjoy Beauty Redactie
Datum: aug 12, 2022

Wat gaat er mee in je koffer? Pak slim en praktisch maar vergeet deze negen reisgenoten niet!

1. Reinig grondig

Ga niet met zonnefilters slapen maar reinig je huid iedere zomeravond grondig. Dat is heerlijk met de Mousse OFF/ON van Dior, die zelfs de meeste gevoelige huid mild reinigt dankzij een extract van waterlelie en voor meer dan 90% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dior wist deze Mousse OFF/ON bovendien zo lekker te maken dat je echt van dat moment geniet.

2. Verwijder dode huidcellen

De Clarifying Lotion Do-Over Micro Peel van CliniqueClinique Een stralende huid voor iedereen, dat is de missie die Clinique zich bijna 40 jaar geleden heeft gegeven. Onze troeven? Een complete lijn van schoonheidsproducten (verzorging, make-up en geuren voor dames en heren), door dermatologen ontwikkeld, op allergie getest en 100% parfumvrij, met als basis het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem. is de enige exfoliant die je op reis nodig hebt. Gebruik hem om de paar dagen om dode huidcellen te verwijderen en te zorgen dat je een mooie zomerse tint opbouwt. De Micro Peel neemt ook vuil en fijnstof weg van de huid, evenals een teveel aan talg. Zo voorkom je verstopte poriën en blijft je huid de hele vakantie fris en schoon.

3. IEDERE DAG BESCHERMD

SisleySisley Bij Sisley geloven we dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen onze onderzoekers uit elke plant, van de meest eenvoudige tot de meest kostbare, de belangrijkste werkstoffen halen die onze producten zo doeltreffend maken. De kracht van onze producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van onze formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten. All Day All Year is een ideale gezichtsverzorging om in je koffer te stoppen. De recente uitvoering van deze Sisley– klassieker bevat nieuwe actieve ingrediënten die de huid helpen beschermen tegen vijanden van buitenaf zoals luchtvervuiling. Dat levert een mooiere, gezonde huid op die minder snel zal verouderen. Verpakt in een nieuwe glazen – en dus goed te recycleren – flacon

4. INTENSIEVE NACHTVERZORGING

Na een dag op het water, aan het strand of in de bergen, kan je huid ’s nachts wel een extraatje gebruiken. AnnayakeAnnayake Annayake haalt het beste uit het Oosten en uit het Westen en biedt gespecialiseerde verzorgingsproducten met zichtbare en duurzame werking, verfijnd en met respect voor de huid. Doorheen verzorgingsrituelen ontdekt elke vrouw dat mooi zijn betekent dat ze zich goed voelt in haar vel en van de tijd een bondgenoot maakt. Le Masque Baume de Nuit is een zalig en intens verzorgend nachtmasker dat de huid helpt bij de herstelwerkzaamheden terwijl jij slaapt. Gebruik het eventueel ook voor droge plekjes op je lichaam, dat kan prima.

5. OLIEVRIJE ZONBESCHERMING

ShiseidoShiseido De geschiedenis en traditie van Shiseido worden gekenmerkt door een lange reeks innovaties en primeurs die herhaaldelijk nieuwe normen hebben gesteld en waarvan de effecten zich hebben doen voelen in de hele schoonheidsindustrie. 150 jaar later is onze toewijding aan innovatie nog even sterk als altijd. Vanuit Japan streven we ernaar grenzen te overschrijden en verder te gaan dan de cosmeticabranche om Beauty Innovations te realiseren door unieke producten te creëren, nieuwe waarden te leveren en actief bij te dragen aan het geluk van onze klanten over de hele wereld door middel van schoonheid. Sun Urban Environment Age Defense SPFSPF Sun Protection Factor of beschermingsfactor, gewoonlijk afgekort tot SPF, is een maat voor de doeltreffendheid van zonnebrandcrèmes en -lotions bij het tegenhouden van UV-B-straling, die verantwoordelijk is voor het verbranden van de huid bij blootstelling aan zonlicht. De SPF-aanduiding heeft enkel betrekking op de doeltreffendheid van de ultravioletfilter in de zonnebrandcrème voor UV-B-straling, niet voor UV-A-straling. SPF is een relatieve maat, die aangeeft hoeveel keer zo lang iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven als iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan verblijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet enzovoort. 31 is een olievrije zonbescherming die hij ook lekker zal vinden. De verzorgende formule bevat spirulina en werkt verzorgend, de filters die zijn gebruikt beschermen ook tegen luchtvervuiling. Omdat de formule olievrij is, kan je make-up er zó overheen.

6. MOOIE WENKBRAUWEN IN 1 MINUUT

Je wilt je mooie wenkbrauwen graag accentueren in de vakantie, helemaal als je verder weinig make-up draagt. Doe het met de Quickliner for Brows van Clinique. Want die is langhoudend, zelfslijpend en vult in een handomdraai je wenkbrauwen heel precies in.

7. VERFRAAIENDE LIPOLIE

Dior Addict Lip Glow Oil is in een paar seconden aangebracht, geeft je lippen dat je ne sais quoi-tintje en houdt ze soepel en glanzend. De natuurlijke kersenolie die daarvoor zorgt, beschermt je lippen ook. De olie is bovendien niet vet of plakkerig, je losse haar zal dus niet aan je mond kleven terwijl je richting zuiden rijdt in je cabrio of de oceanen overzeilt.

8. MULTITASKER EN SPAMOMENTJE

Neem deze multitasker zeker mee in je koffer. ClarinsClarins Clarins, een familiebedrijf dat is opgericht in 1954, maakt in 2008 de keus om tegen de stroom in te roeien, door zichzelf te bevrijden van de hectiek van de aandelenmarkten. Geheel in lijn met haar onafhankelijke geest en haar waarden, houdt de familie Courtin-Clarins de teugels in handen van een cosmeticamerk met internationale allure.Als mondiale speler op de cosmetica- en parfummarkt, is Clarins een merk dat trots is op haar groei, trots op het creëren van producten die de geschiedenis van de cosmetica radicaal hebben gewijzigd, maar ook trots om te kunnen laten zien dat winstoogmerk niet haar enige drijfveer is. Beauty Flash Balm kan gebruikt worden als dagelijkse verzorging, als masker of gemengd met de vloeibare foundation van Clarins. De ingrediënten zijn voor 96% van natuurlijke origine en de hydraterende textuur laat zich snel en gemakkelijk verdelen. In een dikkere laag kun je het product twee keer per week gebruiken als masker, een spamomentje in je vakantie.

8. P.S: WIL JE DE ZON EEN HANDJE HELPEN?

LancasterLancaster Het Lancaster-verhaal begon in 1946 in Monaco, waar ze hun eerste laboratorium oprichtten, dat onmiddellijk een succes werd, want een van de sponsors was de toekomstige prinses Grace Kelly van Monaco zelf. Het merk biedt al meer dan 70 jaar huidbescherming, zelfbruinende en regenererende producten met zijn innovatieve en bekroonde technologie. Gradual Self Tanning Serum geeft heel geleidelijk een mooi egaal tintje. Subtiel, precies goed dus.