Een stralende huid in 4 stappen

1. GLADMAKEN & STIMULEREN

STRALEN? Daarvoor vertrek je van een gladde basis. Net zoals bij een diamant haal je het buitenste laagje weg, daaronder schittert immers een fijnere, gavere huid. Zo krijg je ook die mooie natuurlijke glans doordat je huid het licht mooi weerkaatst. 

Gebruik hiervoor een milde scrub, en ga ook zacht te werk. De Hydra Life Ultra Fine Exfoliating Powder van Dior bevat lotuszaadjes die exfoliëren en de huidtextuur verfijnen, maar ook suikerextract om het huidoppervlak te polijsten. Na contact met water, transformeert de scrub in een licht, zuiverend, ontgiftend en verzachtend schuim. 

Ook je huid masseren is nuttig voor de doorbloeding van je huid, om celvernieuwing aan te moedigen en elastine aan te maken. 

De Roller Resculptant Eclair Expert resurfacing van Clarins is een erg gebruiksvriendelijk tool waarmee je de contouren van je gezicht perfectioneert. Hij bevordert lymfedrainage en ontzwelt de gelaatstrekken. We leggen je in onze winkels graag uit hoe je de slimme massagetechniek gebruikt en echt alles uit deze producten kan halen.

2. HET SERUM INTENSE VERZORGINGSKUUR OP MAAT

Ook je huid masseren is nuttig voor de doorbloeding van je huid, om celvernieuwing aan te moedigen en elastine aan te maken. 

De Roller Resculptant Eclair Expert resurfacing van Clarins is een erg gebruiksvriendelijk tool waarmee je de contouren van je gezicht perfectioneert. Hij bevordert lymfedrainage en ontzwelt de gelaatstrekken. We leggen je in onze winkels graag uit hoe je de slimme massagetechniek gebruikt en echt alles uit deze producten kan halen.

Intens voeden en verjongen 

DOUBLE SERUM VAN CLARINS 

Dit intens voedende serum bevat een aparte hydro- en lipidefase die pas tijdens het aanbrengen samenkomen doordat water en olie niet mengen. Deze inventieve oplossing bevat bovendien 21 plantenextracten die alle 

vitale functies van de huid stimuleren, met een selectie van de meest krachtige planten op het gebied van anti-ageing, onder andere geconcentreerd kurkuma-extract. Je huid krijgt na het aanbrengen meteen een gezonde teint en voelt veerkrachtig. 

Preventief veroudering tegengaan 

ULTIMUNE SERUM VAN SHISEIDO. 

Het Ultimune serum is gebaseerd op 20 jaar onderzoek en stimuleert de natuurlijke weerstand en herstelvermogen van de huid. Het serum levert alles wat je huid nodig heeft om te stralen, gezonder en sterker te worden. Elke druppel zit boordevol antioxidanten die je huid beschermen tegen stress, vervuiling en natuurlijke veroudering. Dieper in de huid activeert de nieuwe ImuGenerationREDTM Technologie je huideigen beschermende vermogen en de essentiële energiestroom van de huid om haar in topconditie te brengen. 

VERJONGINGSKUUR 

Blue Retinol Night Serum van Biotherm 

De biowetenschap van Biotherm komt met een nog krachtigere formule in dit Blue Retinol Night Serum. Een nieuwe generatie huidverzorging waarin de regenererende werking van Life Plankton wordt gecombineerd met pure retinol – de heilige graal van dermatologische ingrediënten. Dit serum vermindert rimpels, verbetert de huidkwaliteit en maakt haar egaler en gladder. De formule is vegan, 92% biologisch afbreekbaar, met meer respect voor het waterleven en zit in een eco-verantwoorde verpakking op basis van 25% gerecycleerd glas. Als aanvulling op dit gladstrijkende serum is er de Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream voor dag en nacht. 

3. DE ALLES-IN-ÉÉN CRÈME VOOR DE ULTIEME VERZORGING

Je huid goed voeden met een crème, doet haar er meteen vitaal en gezond uitzien. Een niet te missen stap dus voor die stralende huid

• Abeille Royal van Guerlain voedt je huid rijkelijk met bijennectar, en dat voel je meteen aan je huidkwaliteit. 

De ‘Revitalizing Supreme +’ van Estée Lauder. doet echt wonderen voor je huid, zeker in combinatie met de Global Anti Ageing Wake-up Balm. Diepvoedend, en het bezorgt je een prachtige ‘eclat’. 

4. EEN GLOWY SKIN 

Een huid die blaakt van gezondheid heeft een mooie glans. Foundations met reflecterende pigmenten weerkaatsen het licht en spiegelen zo oneffenheden weg terwijl ze toch flinterdun zijn, als een tweede huid. Je brengt ze aan op een net gehydrateerde huid waardoor de foundation er mooi mee versmelt en natuurlijk oogt. Werk mogelijke kringen weg met een concealer en fixeer met een hydraterende spray die zorgt voor een extranatuurlijk resultaat. 

DayWearMulti-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer SPFSPF Sun Protection Factor of beschermingsfactor, gewoonlijk afgekort tot SPF, is een maat voor de doeltreffendheid van zonnebrandcrèmes en -lotions bij het tegenhouden van UV-B-straling, die verantwoordelijk is voor het verbranden van de huid bij blootstelling aan zonlicht. De SPF-aanduiding heeft enkel betrekking op de doeltreffendheid van de ultravioletfilter in de zonnebrandcrème voor UV-B-straling, niet voor UV-A-straling. SPF is een relatieve maat, die aangeeft hoeveel keer zo lang iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven als iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan verblijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet enzovoort. 15 van Estée Lauder: supernaturel, tussen dagcrème en foundation in. 

Vitalumière Aqua van Chanel: een extralichte foundation, als een tweede huid.

Lisez notre magazine pour découvrir les meilleurs conseils afin de prendre soin de vous

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!