Shiseido lanceert Skin Filler Bio-Performance Serums

Per direct ‘filler-effect’ at home

Ja, vrouwen accepteren tegenwoordig ouder worden.
Het bewijs?

50 is het nieuwe 40. Deze vrouwen voelen zich geweldig over hun leeftijd – op voorwaarde dat ze ondanks alles de zichtbare tekenen beperken die het verstrijken van de jaren verraden. Dit is een typisch vrouwelijke paradox.

De oplossing?

Ga erin mee, door op intelligente wijze de natuurlijke mechanismen van de huid te vervangen en de controle op ‘het verstrijken van de tijd’ weer terug te krijgen. Dankzij een futuristische technologie, geïnspireerd door cosmetische ingrepen, is dit streven nu binnen het bereik van iedereen.

Stel je eens voor, dat de leeftijd niet meer wordt geteld en ook niet meer op het gezicht weerspiegeld wordt? Een droom of de nieuwe – compacte – werkelijkheid?

Nieuw ontwikkelingen, nieuwe oplossingen, nieuwe vooruitzichten voor jeugdigheid. De heersende overtuigingen in cosmetica-industrie worden omver geworpen, en er wordt een nieuw paradigma aangekondigd waarin HYALURONZUUR als dé onbetwiste meester regeert.

Nieuwe futuristische technologie

In 2022 onthult Shiseido zijn nieuwe futuristische technologie die de bestaande barrières doorbreekt en meer dan ooit tevoren gebruikmaakt van de fantastische krachten van hyaluronzuur: MolecuShift Technology.
Het resultaat van 30 jaar expertise, waaronder drie jaar toegewijd onderzoek met tal van multidisciplinaire experts. Er zijn in totaal drie patenten aangevraagd voor deze innovatieve technologie in anti-aging cosmetica, die uiteindelijk de volledige volumegevende kracht van hyaluronzuur tot in hart van de huid brengt.

De gedurfde hypothese van de Shiseido onderzoekers

De onderzoekers van Shiseido hebben zichzelf voor de grote uitdaging gesteld om zeker te zijn van de doorlaatbaarheid van het hoogmoleculair hyaluronzuur, terwijl ook de maximale hydraterende en volumegevende werking behouden blijft.

Hun missie

… was om een technologie te ontwikkeld die het formaat hyaluronzuur beperkt zonder op enige manier de originele moleculaire structuur te veranderen – een innovatieve technologie die de kennis over de meest vooraanstaande moleculaire principes zou opschudden en een revolutie teweegbrengt in de volumegevende, anti-aging cosmetica.

DIT AMBITIEUZE DOEL LEIDDE TOT DE KOMST VAN DE MOLECUSHIFT TECHNOLOGY.

De inspiratie achter deze prestatie

Shiseido Research vertrouwde op de kracht van elektrostatische krachten om het formaat van het hyaluronzuur te berperken in navolging van de ionische ladingen.
Deze fundamentele natuurwetten stellen namelijk dat tegengestelde ladingen elkaar aantrekken terwijl identieke krachten elkaar afstoten.
Hyaluronzuur is wat dat betreft geen uitzondering op de regel, die ook deze krachten van aantrekking en afstoting beheerst. Dit molecuul draagt veel negatieve ladingen die elkaar afstoten, wat gedeeltelijk de natuurlijke, uitvergrootte structuur verklaart. Deze vrije negatieve ladingen weten eveneens een grote hoeveelheid watermoleculen aan te trekken en te binden (die positief geladen zijn), dat in een significante toename van zijn volume resulteert.

DUS… OP WELKE MANIER KUNNEN DEZE ELECTROSTATISCHE KRACHTEN GEMANIPULEERD WORDEN OM HET FORMAAT VAN DE MOLECULE TE BEPERKEN?

Dit is nu precies waar de vindingrijkheid van de Shiseido onderzoekers van pas kan komen.

Moleculen, een kwestie van formaat

Ongeacht hun grootte hangt de vorm van de moleculen ook af van de elektrostatische krachten van aantrekking en afstoting tussen ionische ladingen.
De elektrostatische kracht bestaat van nature tussen positief en negatief geladen moleculen (+ trekt – aan), evenals de afstoting van identieke ladingen (- stoot -). Deze krachten creëren zones van binding of afstoting binnen het molecuul en bepalen zijn vorm en conformatie.

Een innovatieve technologie met bewezen effectiviteit

In compacte vorm, kan hyaluronzuur met een hoogmoleculair gewicht uiteindelijk goed in de huid binnendringen. Slechts binnen enkele uren neemt de hoeveelheid in de stratum corneum aanzienlijk toe (ex vivo test); het blijft zich ophopen tot het na een maand verdrievoudigt (in vitro test).
De mate van penetratie van samengeperst hyaluronzuur werd ook geverifieerd met behulp van een microscopische evaluatietechniek. Samengeperst hyaluronzuur dringt niet alleen intensief door in het stratum corneum, maar bereikt ook de bovenste (levende) lagen van de epidermis/opperhuid.
Deze instant-effectiviteit wordt nog eens versterkt door een toename van de natuurlijke productie van hyaluronzuur op de lange termijn, dankzij de Compactor (in vitro test).

Shiseido skin filler bio-performance serums

Het Skin Filler Bio-Performance duo van serums is bedoeld voor alle vrouwen die zich zorgen maken over tekenen van huidveroudering en die van een proactieve (beauty) aanpak houden. Vrouwen die op zoek zijn naar uiterste werkzame, vooruitstrevende huidverzorging producten die hun huid direct een jongere uitstraling kunnen geven. En voor alle vrouwen die interesse hebben in de spectaculaire en directe resultaten van esthetische / cosmetische ingrepen maar nog altijd huiverig zijn een afspraak te maken.

Zichtbare, meetbare effectiviteit

De Shiseido Skin Filler Bio-Performance serums vullen de huid direct op en herstellen, al na één keer gebruik, haar jeugdige uitstraling.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!