Categorie(ën): Beautygids | Q&A

6 x beauty-essentials voor een gezonde nazomerhuid

Schrijver: Laura De Coninck
Datum: aug 13, 2022

Wanneer je veel zon hebt gehad én vakantie, lijkt je huid te blaken van gezondheid. Pas nadien merk je dat je huid nood heeft aan extra hydratatie en verzorging. Met deze beauty-essentials, aangeraden door je Enjoy Beauty parfumerie, start je het nieuwe schooljaar alvast in alle zachtheid. 

1. Dorstlesser

Na zoveel zon heeft je huid dorst en nood aan véél vocht. Deze Waso Shikulime van ShiseidoShiseido De geschiedenis en traditie van Shiseido worden gekenmerkt door een lange reeks innovaties en primeurs die herhaaldelijk nieuwe normen hebben gesteld en waarvan de effecten zich hebben doen voelen in de hele schoonheidsindustrie. 150 jaar later is onze toewijding aan innovatie nog even sterk als altijd. Vanuit Japan streven we ernaar grenzen te overschrijden en verder te gaan dan de cosmeticabranche om Beauty Innovations te realiseren door unieke producten te creëren, nieuwe waarden te leveren en actief bij te dragen aan het geluk van onze klanten over de hele wereld door middel van schoonheid. slaagt erin je huid 48 uur lang gehydrateerd te houden en te voeden. Hiervoor maakt de crème gebruik van Shikuwasa-limoen die bovendien je huidbarrière beschermt. 

2. SOS hersteller

’s Nachts heeft de huid eindelijk de rust om zichzelf te herstellen. Met wat hulp doet ze dat nog beter. Deze Masque De Nuit Velours van SisleySisley Bij Sisley geloven we dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen onze onderzoekers uit elke plant, van de meest eenvoudige tot de meest kostbare, de belangrijkste werkstoffen halen die onze producten zo doeltreffend maken. De kracht van onze producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van onze formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten. met saffraanbloemen is dé beautytip van veel visagisten. Ze raden hun modellen aan om de nacht voor de shoot of show een laagje van deze huidhersteller te smeren.

3. Wonderserum

Life Plankton Elixir van BiothermBiotherm Biotherm, een expert op het gebied van biotechnologie en biowetenschap, ontwikkelt actieve ingrediënten die natuurlijk, duurzaam, krachtig en veilig zijn. Het iconische ingrediënt Life PlanktonTM probiotische fractie is afkomstig uit de thermale bronnen van de Franse Pyreneeën en sinds 1952 in Biotherm producten verwerkt. 100% natuurlijk en eindeloos gereproduceerd via een duurzaam en exclusief biofermentatieproces die de impact op de natuur minimaliseert. Biotherm biedt een compleet assortiment van premium producten voor vrouwen en mannen die hun huid willen herstellen van de dagelijkse schade veroorzaakt door het hectische leven in de stad. Iconische producten zijn onder meer Life Plankton Elixir, Blue Therapy Red Algae Uplift, Aquasource Gel, Lait Corporel en Aquapower Gel. is een serum boordevol plankton. Dit levende organisme verhoogt de weerstand van je huid zodat ze zich kan wapenen tegen beschadiging. Ook herstelt de huid zich beter door de ontstekingswerende eigenschap van plankton. Het ingrediënt verbetert je algemene huidconditie bij welk probleem ook: vette huid, acne, vochttekort, open poriën, rimpels, verlies aan elasticiteit enz.

4. Wimperbooster

Om je wimpers mooi vol te houden zijn er hulpmiddeltjes. Extra verzorging kan immers echt een verschil maken. ClarinsClarins Clarins, een familiebedrijf dat is opgericht in 1954, maakt in 2008 de keus om tegen de stroom in te roeien, door zichzelf te bevrijden van de hectiek van de aandelenmarkten. Geheel in lijn met haar onafhankelijke geest en haar waarden, houdt de familie Courtin-Clarins de teugels in handen van een cosmeticamerk met internationale allure.Als mondiale speler op de cosmetica- en parfummarkt, is Clarins een merk dat trots is op haar groei, trots op het creëren van producten die de geschiedenis van de cosmetica radicaal hebben gewijzigd, maar ook trots om te kunnen laten zien dat winstoogmerk niet haar enige drijfveer is. nieuwe SOS lashes Serum Mascara tegen beschadigde wimpers voedt ze, maakt ze langer en voller en de kleur intenser. Breng aan onder je mascara of als nachtkuur. 

5. Een druppel zomer

Om de zomer nog wat langer vast te houden is deze a Drop D’Issey van Issey Miyaké ideaal. Een zomerse verfrissing in een flesje. De lekkere watergeur brengt frisheid zonder scherp te zijn.

6. Zacht wasprogramma

Je huid reinigen doe je beter in alle zachtheid om je huidbarrière in tact te houden. Dat gaat prima met een olie als deze Huile Très Démaquillante van Clarins. Moringa, biologische gentiaan en citroenmelisse-extract kalmeren en verzachten je huid. Deze olie bewijst dat je zowel grondig als zacht te werk kan gaan en is geschikt voor alle huidtypes.