TikTok Trends

Vroeger kwamen beautytrends van de catwalk, tegenwoordig vaker van de straat en social media. Vooral TikTok is een koploper van trends, die blind worden overgenomen door Gen Z (geboren tussen 1995 en 2010). Ze proberen allerhande hacks om het meeste uit hun huidverzorging, parfum en make-up te halen.

#skincycling (478,1 miljoen views)

De Amerikaanse dermatologe Whitney Bowe – erg actief op sociale media – lanceerde de term skin cycling voor het afwisselen van actieve ingrediënten in je verzorgingsroutine. Door ze slechts om de paar dagen te gebruiken krijgen ze de tijd om hun ding te doen en werken ze elkaar niet tegen. Dat gee een optimaal resultaat, zonder irritaties of risico op overexfoliatie.

Biotherm Blue Retinol nachtserum met retinol, Lancôme Rénergie H.F.C. Triple serum met peptiden, hyaluronzuur en niacinamide

Chanel les beiges

#lattemakeup (400 miljoen views)

Het begon met de melkachtige beige manicure van JLO en Haily bieber, maar evolueerde al snel naar een full look met een heel palet aan alle mogelijke koffietinten. Daarmee rijg je een natuurlijke look die elke huidtint fl atteert.

Chanel Les Beiges

#hairperfume (76,1 miljoen views)

Het lijkt een nicheproduct, maar haarparfum wordt steeds populairder. Op TikTok wordt het gepromoot om verschillende redenen. Het is een budgetvriendelijke én gesofi sticeerde manier van parfumeren. Bovendien houdt een geur langer op het haar dan op de huid. Haarparfums bevatten geen alcohol, zodat ze je haar niet uitdrogen.

YSL Libre Hair Mist

#skinflooding (2,7 miljoen views)

Skinfl ooding kun je letterlijk vertalen als ‘je huid overspoelen met vocht’. Door meer hydraterende stappen aan je verzorgingsroutine toe te voegen, zal je huid de verzorgingsproducten beter absorberen en ze uiteindelijk efficiënter maken. Probeer bijvoorbeeld eens een essence of hydraterende spray na je reiniging en voor je verzorging.

Clinique Moisture Surge mist

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!