Categorie(ën): Beautygids | How to | Skin Care

Hoe krijg ik mijn benen op hun mooist?

Schrijver: Enjoy Beauty Redactie
Datum: aug 12, 2022

Benen, of ze nu lang, dun, dik, recht of rond zijn, worden altijd mooier van een tintje.

Natuurlijk kun je je benen geduldig laten bruinen in de zon met de hulp van een tan-activator (bijvoorbeeld uit de LancasterLancaster Het Lancaster-verhaal begon in 1946 in Monaco, waar ze hun eerste laboratorium oprichtten, dat onmiddellijk een succes werd, want een van de sponsors was de toekomstige prinses Grace Kelly van Monaco zelf. Het merk biedt al meer dan 70 jaar huidbescherming, zelfbruinende en regenererende producten met zijn innovatieve en bekroonde technologie. SUN 365 Self Tan-lijn) maar wie een heel lichte huid heeft en morgen dat leuke jurkje aan wil kan beter een zelfbruiner inzetten. Er zijn heerlijk veel zelfbruiners voor thuis: spuitbussen, lotions, doekjes, olie, mousse, jelly – voor elk wat wils. Lotions die het kleurtje geleidelijk opbouwen zijn erg fijn voor beginners.

Let op: ga nooit aan de slag met zelfbruiner vlak voordat je de deur uit moet. Plan het in zodat je er ruim de tijd voor hebt. 

Stap één, voor het zelfbruinen begint, is altijd scrubben, zodat dode huidcellen het zelfbruinproces niet verknallen. Een gladde huid bruint ook in de zon mooier en egaler. Als je met een spuitbus aan de slag gaat, moet je snel zijn met het uitwerken, liefst met een speciale handschoen voor zelfbruining. Bij een zelfbruinolie of -mousse begin je met een dun laagje. Breng op handen en voeten de zelfbruiner aan met een watje. 

Voor alle producten geldt: kies een kleur die aansluit bij je teint zodat het contrast niet te groot is en eventuele aanbrengfoutjes niet heel erg opvallen. Neem bijvoorbeeld de allerlichtste tint. Werk het product na het aanbrengen even goed uit met een pantysokje om je hand, dan zijn strepen of vlekken echt uitgesloten.

Goede zelfbruiners, zoals de Lancaster Instant Self Tanning Jelly, geven niet af op je kleren, lakens en handdoeken maar laat je wel beter eerst goed drogen. Hou je benen na het zelfbruinen mooi glanzend en gehydrateerd met een verstevigende bodycrème (bijvoorbeeld de Body Firming Crème Lift-Fermeté van ClarinsClarins Clarins, een familiebedrijf dat is opgericht in 1954, maakt in 2008 de keus om tegen de stroom in te roeien, door zichzelf te bevrijden van de hectiek van de aandelenmarkten. Geheel in lijn met haar onafhankelijke geest en haar waarden, houdt de familie Courtin-Clarins de teugels in handen van een cosmeticamerk met internationale allure.Als mondiale speler op de cosmetica- en parfummarkt, is Clarins een merk dat trots is op haar groei, trots op het creëren van producten die de geschiedenis van de cosmetica radicaal hebben gewijzigd, maar ook trots om te kunnen laten zien dat winstoogmerk niet haar enige drijfveer is.).

Je benen zijn klaar voor showtime!

Tip: was onmiddellijk na het aanbrengen van de selftanner grondig je handen met water en zeep.

Tags :