Mica Argañaraz, meer dan het mooie gezicht van Narciso Rodriguez parfum All Of Me

Een kunstzinnige Argentijnse schoonheid

De Argentijnse Mica Argañarez (31) werd geboren in Buenos Aires, maar groeide op op het platteland. Ze was amper 14 toen ze werd opgemerkt door een modelscout op straat, maar besloot om eerst haar school af te maken. Als kind ontwikkelde ze haar artistieke aanleg met kunstlessen. Daarna ging ze cinematografie studeren aan de universiteit van Buenos Aires.

Een unieke look

Tijdens haar studies contacteerde ze een modellenbureau, dat haar meteen boekte voor een show van Christopher Kane en editorials in de Spaanse en Italiaanse magazines Glamour en Elle. Haar unieke look, met haar ruige pony en sterke kaaklijn, maken haar erg herkenbaar. Dat legt haar geen windeieren: vanaf 2015 werd ze vier jaar op rij genomineerd voor de Model of the Year Awards van de website Models.com. Maar de grote doorbraak kwam in 2017, toen ze zowel op de catwalk als in de reclamecampagnes te zien was van de grootste merken, Versace en Chanel in het bijzonder. Net als op de covers van heel wat Vogue’s, Harper’s Bazaar en andere vooraanstaande modebladen.

Een mooi gezicht met een warm hart

Maar Mica is meer dan een mooi gezicht, ook haar hart zit op de juiste plaats. Als activiste steunt ze verschillende goede doelen. Zo doneerde ze een deel van haar inkomsten van fashionweek vorig jaar aan Oekraïense hulporganisaties toen de oorlog uitbrak. Modellen als Bella Hadid en Kaia Gerber volgden haar voorbeeld.

Een parfum voor vrouwen met een unieke persoonlijkheid

Narciso Rodriguez All Of Me is het eerste parfumcontract dat Mica in de wacht sleepte. Ze ontmoette de Cubaans-Amerikaanse modeontwerper Narciso Rodriguez in 2015, toen ze in zijn modeshow defileerde. Haar zelfvertrouwen, charisma en unieke stijl bleven hem bij en belichamen de filosofie van zijn nieuwe damesparfum. All Of Me is een cleane, zachte bloemengeur voor zelfbewuste vrouwen die hun unieke persoonlijkheid omarmen. Geranium geeft een onverwachte twist aan de rozengeur, waar ook witte muskus (wel 5 verschillende soorten) niet ontbreekt, als fetish-ingrediënt van Rodriguez.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!