Categorie(ën): Beauty | Make-up

Altijd-goed-cadeau’s | Make-up toppers 

Schrijver: Enjoy Beauty Redactie
Datum: nov 29, 2022

De eyeliner van dienst 

EYELINER CALLIGRAPHIE VAN CHANELChanel Chanel is een privé-onderneming en wereldleider in het creëren, ontwikkelen, vervaardigen en verdelen van luxeproducten. Opgericht door Gabrielle Chanel aan het begin van de vorige eeuw, biedt CHANEL een breed scala van high-end creaties, waaronder prêt-à-porter, lederwaren, mode-accessoires, brillen, parfums, make-up, huidverzorging, juwelen en horloges. CHANEL staat ook bekend om zijn Haute Couture-collecties, die twee keer per jaar in Parijs worden gepresenteerd, en om het feit dat het een groot aantal gespecialiseerde leveranciers heeft verworven, die gezamenlijk bekend staan als de Métiers d'Art. CHANEL is gewijd aan ultieme luxe en aan het hoogste niveau van vakmanschap.  

Deze gel is gitzwart en supergepigmenteerd. De aanbrengtruc is hier het penseel. Ga voor een fijne punt of – nog makkelijker: een schuin plat penseel, dan heb je al een voorzet en kan je het lijntje erop stempelen. 

Hondstrouwe mascara 

HIGH IMPACT ZERO GRAVITY MASCARA VAN CLINIQUEClinique Een stralende huid voor iedereen, dat is de missie die Clinique zich bijna 40 jaar geleden heeft gegeven. Onze troeven? Een complete lijn van schoonheidsproducten (verzorging, make-up en geuren voor dames en heren), door dermatologen ontwikkeld, op allergie getest en 100% parfumvrij, met als basis het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem. 

De mascara die nooit uitloopt, daar doe je iedereen een plezier mee. Deze mascara spoel je weg met warm water maar hij is wel bestand tegen tranen en koud water. 

Rood in al zijn gedaanten

ROUGE INTERDIT ROUGE SILK VAN GIVENCHYGivenchy Van Mode tot Schoonheid, Givenchy viert meer dan 60 jaar stijl en bravoure. Givenchy Parfums en Cosmetica betekenen zowel voor de dames als voor de heren gedurfde creaties waarmee ze in alle vrijheid zichzelf kunnen zijn. Givenchy Parfums zijn tijdloze creaties die de stijl van elk van hen benadrukken en hun persoonlijkheid onthullen. Elke creatie is een unieke olfactieve signatuur en maakt diegene die ze draagt onvergetelijk. Givenchy laat je innerlijke elegantie vrij. 

De perfecte rode lippenstift, die vind je in de nieuwe collectie van Le Rouge Interdit Rouge Silk van Givenchy: verschillende en bijzonder opvallende roodtinten met een vleugje blauw, oranje, bruin of donkerpaars. Maar ook vurige tinten, diepe tinten en natuurlijk zuiver rood. Plus: rijk aan plantaardige oliën die de lippen diep voeden én extralang houdend.