Een duurzame behandeling

by | nov 6, 2022 | Esthetiek

EEN DUURZAME BEHANDELING 

Niet meteen het eerste waaraan je denkt maar wel een uitstekend cadeau – ook voor jezelf: een (semi)permanente ontharing. Je benen, oksels of bikinilijn haarvrij maken is écht wel een zorg minder. Je begint er best nu al mee om op tijd summerproof te zijn. De meeste instituten hebben elk hun eigen methode. Zo heb je onder andere de ‘light sheer diode laser’ – een van de meest doeltreffende in zijn soort. En: zo goed als pijnloos. Al na een beurt zie je resultaat, je kan er immers op rekenen dat telkens zowat de helft van je haartjes wegblijven. Na 5 à 7 keer ben je helemaal glad, al vraagt het bij de ene al wat meer tijd dan bij de ander. De investering haal je er na een paar jaar uit, en wat een tijdwinst! 

MAKE-UPADVIES 

Je kan make-up cadeau doen, of een lesje in het opmaken met de juiste technieken van een expert. Enkele tips en tricks zijn altijd nuttig, en zo schenk je plezier op langere termijn. Als je ook nog eens wegwijs wordt gemaakt doorheen de beste producten, dan zijn dat twee vliegen… 

EEN VERZORGING 

Niets heerlijkers dan een verwenbeurt. Iets wat je jezelf misschien niet altijd gunt, maar wel het ultieme cadeau voor wie er zelf niet aan toekomt. Zachtheid schenken is immers een mooi gebaar. Voor een verjongende gelaatsbehandeling kan je terecht in elk instituut. Het is niet alleen genieten, het draagt ook bij aan een verzorgd voorkomen. 

EEN VERJONGINGSKUUR 

Voor verjonging en een betere huidconditie kan je ook voor het uitgebreidere werk gaan, zoals een behandeling met IPL of radiofrequentie die de weefsels in je huid intens activeert zodat je huid meer elastine aanmaakt en na enkele weken opnieuw jonger oogt. 

De ultieme oppepper die tegen kerst zeker voor de nodige complimenten zal zorgen. 

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!