De beautygeheimen van de celebs

De favoriete beautyproducten van de celebs? Die vind je gewoon in de parfumerie!

Emilia Clarke

ACTRICE EMILIA CLARKE

 Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum van Clinique

“De fontein van de eeuwige jeugd bestaat misschien niet, maar dit serum komt in de buurt. Ik kon niet geloven hoe goed mijn huid eruitzag na een paar weken gebruik.” 

CLINIQUE – smart clinical repair

Touche Eclat Radiant Touch Highlighter Yves Saint Laurent
Touche Eclat Radiant Touch Highlighter Yves Saint Laurent

 MODEL KAIA GERBER

Touche Eclat Radiant Touch Highlighter van Yves Saint Laurent Beauty

 “Touche Eclat is de perfecte opkikker wanneer je je moe voelt. Het product licht de juiste plekken van je gezicht op. Het is absoluut mijn go-to product.”

Kaia Gerber

Rosie Huntington Whiteley

MODEL ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

 The Eye Concentrate van La Mer 

“The Eye Concentrate van La Mer is de crème de la crème van de oogcrèmes. Het is een prachtig product. Make-up ligt er perfect over. Doordat ik AHA-zuren gebruik, kan mijn oogcontour wat droog worden omdat de huid er dunner is. Ik leerde recent dat je een oogcrème aanbrengt voor je een product met zuren gebruikt zodat hij als een barrière kan werken op de oogcontour. Dat doe ik dan ook.”

La mer The Eye Concentrate
La mer – The eye concentrate

Super Soin Solaire Teinté Tinted Suncare Sisley
Super Soin Solaire Teinté Tinted Suncare Sisley

MODEL EN PRESENTATRICE ALEXA CHUNG

 Super Soin Solaire Teinté Tinted Suncare SPF30 van Sisley 

 “Ik heb momenten dat ik me enorm zorgen maak over rimpels en pigmentvlekken en mezelf dwing om moisturizer te smeren en SPFSPF Sun Protection Factor of beschermingsfactor, gewoonlijk afgekort tot SPF, is een maat voor de doeltreffendheid van zonnebrandcrèmes en -lotions bij het tegenhouden van UV-B-straling, die verantwoordelijk is voor het verbranden van de huid bij blootstelling aan zonlicht. De SPF-aanduiding heeft enkel betrekking op de doeltreffendheid van de ultravioletfilter in de zonnebrandcrème voor UV-B-straling, niet voor UV-A-straling. SPF is een relatieve maat, die aangeeft hoeveel keer zo lang iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven als iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan verblijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet enzovoort. te gebruiken. Ik hou van de Super Soin Solaire Teinté van Sisley. Ik draag zonbescherming wanneer die toevallig in de dagcrème zit die ik gebruik en dan ben ik heel trots op mezelf.”

Alexa Chung poseren met een bril

Nina Dobrev

ACTRICE NINA DOBREV

 The Eye Concentrate van La Mer 

“Ik gebruik Crème de la Mer een paar keer per week en/of voor een belangrijk rode loper- event wanneer ik een extra mooie glow op mijn huid wil.”

Crème de La Mer
Crème de La Mer

Lash Idôle Mascara -Lancôme
Lash Idôle Mascara -Lancôme

ACTRICE EN ZANGERES ZENDAYA

Lash Idôle Mascara van Lancôme

“Met deze mascara hoef ik mijn wimpers zelfs niet te krullen. Ik blijf hem aanbrengen tot het juist aanvoelt. Je kan blijven gaan zonder dat het resultaat klonterig wordt.”


Naomi Campbell

MODEL NAOMI CAMPBELL

Diorissimo van Dior

Het Britse supermodel vertelde op de uitreiking van de Fragrance Foundation Awards 2018 dat ze dol is op de geur Diorissimo. “Ik hou van bloemengeuren die blijven hangen en dat is exact wat lelietje-van-dalen doet: de geur blijft de hele nacht hangen.”

Diorissimo - Dior
Diorissimo – Dior

CLARINS Double Serum
CLARINS Double Serum

ACTRICE EN MODEL LAURA HARRIER

Double Serum Complete Age Control Concentrate van Clarins

“Ik gebruik het Double Serum van Clarins nu anderhalf jaar en het maakt een enorm verschil voor mijn huid. Mijn poriën ogen fijner, mijn huid is gladder en ik heb het gevoel dat ze meer straalt en dat fijne lijntjes enorm vervaagd zijn.”

Laura Harrier

Sarah Jessica Parker

SARAH JESSICA PARKER

Lip Twist in Nude van Sisley en Dior Addict Lip Maximizer in 001 Pink van Dior

“Ik draag niet vaak lipstick, maar ik hou van deze prachtige kleur van Sisley. En de zachtroze gloss van Dior tintelt juist voldoende en maakt mijn lippen net dat tikje voller.”

Lip Twist - Sisley
Lip Twist – Sisley

Bronnen: Byrdie, The Skincare Edit, Harper’s Bazaar, clinique.co.uk, people.com, Get the Gloss

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!