‘Back to rat race’: een 5 minuten make-uproutine die jou heel wat tijd bespaart

Werk inhalen dat bleef liggen tijdens je vakantie, de kinderen weer in het juiste ritme, aangekleed én gevoed tijdig op school krijgen… de rat race is weer begonnen. Enjoy Beauty geeft tips om je badkamertijd te beperken zonder dat je looks eronder hoeven te lijden. 

Stap 1: kies een slimme foundation 

Verzorgen, je teint egaliseren en laten stralen, de klok rond: een moderne foundation kan het allemaal. Onze Enjoy Beauty favoriet is de Teint Idole Wear Care & Glow van Lancôme. Het is de nieuwe versie van Teint Idole, de kampioen van de lang houdende foundation. Hij laat je huid stralen én verzorgt tegelijkertijd. Hyaluronzuur hydrateert, terwijl amandelzuur de huidtextuur verfijnt, voor een extra frisse, gladde huid die het licht beter weerspiegelt.  

Tip: heb je op sommige plekken iets meer dekking nodig? Breng dan lokaal een tweede laagje aan. Tokkel hem in de huid tot de foundation mooi blendt met je huid

Stap 2: één kleur op lippen & wangen

Wat kleur op je lippen en wangen doet je er instant frisser uitzien. En dat hoeft helemaal niet veel tijd te vragen. Kies een nude of een rozige lipstick in een crèmetextuur, kleur je lippen in en dep wat op je wangen met je vingers. Onze Enjoy Beauty favoriet is Rouge G Luxurious Velvet in Blush Rose van Guerlain. Hij heeft een zachtroze tint met een natuurlijk, fluwelig effect.

Tip: Probeer hem ook eens op je ogen!

Stap 3: mascara voor een wakkere blik

Mascara is onmisbaar om je ogen te laten spreken. Maak van de nood een deugd en kies een verzorgende versie die tegelijk je wimpers versterkt. Onze Enjoy Beauty favoriet is Le 8 Hypnôse mascara van Lancôme. De serumtextuur met acht aminozuren verlengt je wimpers, versterkt en maakt op termijn voller.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!