OOSTROZEBEKE - Natalie Instituut

Wielsbekestraat 23, 8780 Oostrozebeke
Wielsbekestraat 23, 8780 Oostrozebeke

OPENINGSUREN

Dinsdag - Vrijdag : 8u30-12u en 13u30-18u30 Zaterdag : 8u30-12u en 13u30-17u
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Oostrozebeke

Op enkele kilometer van Kortrijk biedt het Instituut Natalie keuze uit parfums voor elke dag en alle gelegenheden.
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Skincare Oostrozebeke

Instituut Natalie staat steeds paraat met advies over de beautyproducten die bij jouw huid passen.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Oostrozebeke

Met advies op maat en make-up van topkwaliteit helpt Instituut Natalie jou aan een perfect gepersonaliseerde look.

Welkom bij het Natalie Beauty Instituut, uw vertrouwde adres sinds 1993 in de provincie West-Vlaanderen. Sinds 2020 vervoegt Laura Vanneder, de dochter van de oprichter, het bedrijf, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan de expertise van het instituut. Bij Natalie vind je persoonlijk advies over huidverbetering, make-up, afslanken en parfums.

Het Natalie Instituut, gelegen op slechts een kwartier van Kortrijk, biedt een compleet aanbod aan behandelingen om uw natuurlijke schoonheid extra in de verf te zetten. Van rustgevende gezichtsbehandelingen tot ontspannende massages en professionele make-up, dit ervaren team staat klaar om u een onvergetelijke wellnesservaring te bieden. In het afslankcentrum verbonden aan de schoonheidssalon stelt The Natalie Institute programma’s op maat op om u te ondersteunen bij uw afslankdoelstellingen.

De parfumerie biedt een selectie gerenommeerde parfums, van de grootste parfumhuizen, voor elke dag en alle gelegenheden. U vindt de perfecte geur die uw unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Het Natalie Instituut is ook gespecialiseerd in permanente make-up en biedt langdurige en esthetische oplossingen voor wenkbrauwen, oogcontouren, eyeliner en lipcontouren. U kunt erop rekenen dat onze expertise u sublieme en natuurlijke resultaten biedt.

Of het nu gaat om een ​​ontspannende pauze, een schoonheidstransformatie of deskundig huidverzorgingsadvies, het Natalie Beauty Instituut in Oostrozebeke is de plek waar je alles vindt wat je nodig hebt om je beste versie te onthullen.

 

Parfums aangeboden door de Natalie Instituut

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!