GENT - Manacor Belleza BV

Koningin Elisabethlaan 82, 9000 Gent
Koningin Elisabethlaan 82, 9000 Gent

OPENINGSUREN

Openingsuren Parfumerie: Maandag tot zaterdag van 9u30 tot 18u30 Openingsuren Instituut : Maandag en van donderdag tot en met zaterdag van 9u30 tot 18u30 en op dinsdag en woensdag van 9u30 tot 20u Op zondag en feestdagen is de winkel gesloten
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Gent

Manacor Belleza is al sinds de jaren zeventig dé parfumerie in Gent, met een ruim assortiment parfums en beautyproducten.
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Skincare Gent

Door de jaren heen nam de vraag naar beautybehandelingen toe en werd de parfumerie uitgebreid met een schoonheidsinstituut.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Gent

Laat je verleiden door een ruim aanbod van make-up van grote merken als Chanel, <a class="wpil_keyword_link" href="https://enjoybeauty.eu/merken/clinique-het-merk-dat-voor-een-mooie-huid-zorgt-in-3-stappen/" title="Clinique" data-wpil-keyword-link="linked">Clinique</a>, <a class="wpil_keyword_link" href="https://enjoybeauty.eu/merken/dior-het-merk-van-de-sterren/" title="Dior" data-wpil-keyword-link="linked">Dior</a> of <a class="wpil_keyword_link" href="https://enjoybeauty.eu/merken/estee-lauder-luxe-parfums-en-strategie/" title="Estée Lauder" data-wpil-keyword-link="linked">Estée Lauder</a>.

Ontdek Manacor Belleza, het uitzonderlijke schoonheids- en parfuminstituut in de stad Gent. Sinds de jaren zeventig heeft Manacor Belleza met veel plezier een verscheidenheid aan kwaliteitswater en parfums geselecteerd. Het ervaren team van Manacor Belleza is hier om u te begeleiden en u gedetailleerde informatie te geven over elke geur, zodat u na reuktests met vertrouwen de geur kunt kiezen die het beste bij u past.

Manacor Belleza is de afgelopen decennia geëvolueerd. Oorspronkelijk gevestigd in de Wondelgemstraat in Gent, nam ons merk in de jaren tachtig zijn intrek in het gebouw aan de Koningin Elizabethlaan, vlakbij het station Gent-Sint-Pieters.

Als antwoord op de groeiende behoefte van hun klanten aan uitgebreide verzorging, creëerde Manacor Belleza een schoonheidssalon die een natuurlijk verlengstuk van de parfumerie werd.

In 2017 vond een grote transformatie plaats, met een volledige renovatie van de parfumerie en een flinke uitbreiding van de schoonheidssalon, die werd verrijkt met drie extra behandelkamers.

Tegenwoordig is Manacor Belleza een plek waar beauty, wellness en parfumerie samenkomen om hun klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden.

 

De parfums aangeboden door Parfumerie Manacor Belleza in Gent

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!