LIEVEGEM - Instituut Nicole

Dreef 100, 9930 Lievegem
Dreef 100, 9930 Lievegem

OPENINGSUREN

Ma Gesloten Di 09u30 - 18u00 Wo 09u30 - 18u00 Do 13u30 - 20u00 Vr 09u30 - 18u00 Za 09u00 - 16u00 Zo Gesloten
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Lievegem

Op zoek naar een lekker geurtje? Instituut Nicole is de gespecialiseerde parfumerie in regio Zomergem, voor zowel dames als heren.
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Skincare Lievegem

Een ervaren schoonheidsspecialiste kent alle kneepjes van het vak. Instituut Nicole biedt dan ook een breed scala lichaams- en gelaatsbehandelingen aan.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Lievegem

Bij Instituut Nicole vind je bovendien een ruime collectie make-up om je verzorging compleet te maken.

Het Nicole Instituut is voor veel dames en heren in het Meetjesland een echte referentie. Dit schoonheidsinstituut gelegen in Lievegem (gemeente Zomergem) biedt een hoge kwaliteit van dienstverlening, zowel op het gebied van de aangeboden expertise en behandelingen als op het vlak van het verkoopadvies van schoonheids- en verzorgingsproducten.

Schoonheidsinstituut Nicole bestaat al ruim 30 jaar met hetzelfde enthousiasme als in het begin. Het biedt hoogwaardige verzorgingsproducten, een exclusief assortiment make-up en parfums en tal van schoonheidsbehandelingen, waaronder voet-, hand- en gezichtsbehandelingen.

Ook beschikt het Nicole Instituut over een ruim assortiment merkparfums en biedt de make-upafdeling een mooi assortiment mascara’s, foundations, poeders, lippenstiften, nagellakken, blushes, eyeliners en oogleden.

Al deze make-up- en huidverzorgingsproducten zijn van gerenommeerde merken.

 

Parfums aangeboden door het Nicole Instituut

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!