Uitgetest en goedgekeurd: de Dyson Airwrap Multistyler

Glanzend haar zonder pluis is iets waar heel wat vrouwen van dromen. Het boost je zelfvertrouwen en gelukkig zijn er steeds meer haarproducten op de markt die deze klus klaren. Maak kennis met de Dyson Airwrap Multistyler; een heuse trend op TikTok, uitgetest door de ENJOYBEAUTY-redactie.

Zijn jullie ook stiekem benieuwd naar de nieuwe Airwrap-opzetstukken van Dyson waar TikTok zo vol van is? Wij gingen ze uittesten. Want ook je kapsel maakt uiteraard een groot deel uit van je look.

Dit vinden wij van de nieuwe Airwrap-opzetstukken

Kapper Toni Kalin is ambassadeur van Dyson Hair, hij toont ons de werking van de uiteenlopende tools in een demonstratie. Met de verschillende opzetstukken maak je zowel krullen van uiteenlopende groottes als golven en steil haar. Of punten die naar buiten wippen… Het kan allemaal. Toni zelf is meest fan van de tool die opspringende haartjes temt, wat ontzettend goed van pas komt bij fotoshoots maar ook als je gewoon je haar graag onder controle houdt. 

Het is even wennen maar eens je ermee weg bent, werkt het vlot. Je houdt een lok vast onderaan en de droger zuigt deze naar binnen. Laat tot boven opkrullen, fixeer met koude lucht en laat weer los. Het resultaat is een mooie krul die dus meteen gefixeerd is en daardoor langer blijft zitten. 

Het voordeel van dit systeem is dat het beter is voor je haar dan een gewone stylingtang of brushing omdat je gebruik maakt van veel lagere temperaturen, met maximaal effect. 

Online vind je massa’s tutorials om mee aan de slag te gaan. In elk geval wandelde iedereen de persconferentie uit met een geslaagd kapsel, al kwam er deze keer geen knipbeurt aan te pas. 

De nieuwe opzetstukken zijn volledig compatibel met de bestaande toestellen. Wie al een Dyson Airwrap heeft, kan de set upgraden voor € 185. 

Zijn jullie ook stiekem benieuwd naar de nieuwe Airwrap-opzetstukken van Dyson waar TikTok zo vol van is? Wij gingen ze uittesten.
Dyson Airwrap multistyler, inclusief nieuwe opzetstukken. Meer info: www.dyson.be

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!