Slank dag en nacht af met Xtraslim Max 24 !

De chronobiologie bestudeert de ritmen van het organisme en de gevolgen van verstoringen van deze ritmen. Op het vlak van afslanken, heeft de chronobiologie het mogelijk gemaakt te weten wanneer precies tijdens de dag of nacht fasen van eliminatie, vetopslag en -afbouw, maar ook van opname en synthese van actieve bestanddelen, aan de gang zijn. 

Draineer en verbrand tijdens de dag!

Tijdens de dag heeft het lichaam energie nodig om haar fysieke en mentale functies te waarborgen, dat is wat men noemt de katabole faseVetten worden verbrand en gifstoffen verwijderd.

Draineer uw organisme met Xtraslim van Forte Pharma ten gunste van uw gezondheid en… uw lijn !  Drainage helpt het opgeblazen gevoel te verminderen en een platte buik te bevorderen door een betere opname van voedingsstoffen en een verbeterde transit.  Bovendien helpt drainage de circulatie te bevorderen en in te werken op waterretentie, en aldus bij te dragen aan een verfijning van het silhouet.

Met het oog op een doeltreffende drainage, drinkt u veel, eet u gezond, evenwichtig en gevarieerd, geeft u voorkeur aan groenten, bant u industriële en geraffineerde producten en beoefent u een fysieke activiteit die tot zweten aanzet en zo bijdraagt aan vetafbouw.

Nuttig vetverbrandende voedingsstoffen (aubergine, rood fruit, kaneel, citroen…) welke een verhoging van de lichaamstemperatuur met zich meebrengen.  Het organisme begint dan vetten te verbranden en verbruikt energie om haar temperatuur te regelen.

En ‘s nachts ?

‘s Nachts, zijn de organen in rust, het lichaam koelt af en legt energiereserves aan onder de vorm van vetvoorraad, dit is wat men noemt de anabole fase.

Ons organisme creëert essentiële elementen maar het produceert ook elementen waar we liever van af willen… zoals dat het geval is voor de vetcellen die gedurende de nacht gedijen tot wel honderd keer hun volume.  Des te meer omdat het lichaam ‘s nachts, in rusttoestand, minder energie verbruikt.  Dus, indien men gaat slapen met een overschot aan calorieën, wordt dit teveel opgeslagen.

 

Wilt u dag EN nacht afvallen ?

Xtraslim Max 24 helpt u om :

  • overdag :
    vetten te verbranden en te elimineren(1)(2)
  • ‘s nachts: vetten te verwijderen(3)(4)

Dankzij de tweelagige dag- en nachttabletten en hun dubbele verlengde afgifte, werken de actieve bestanddelen op de beste momenten van de dag om optimaal af te slanken !

 

(1)Milde chili helpt vetten te verbranden en draagt bij aan het gewichtsverlies.
 (2)Paardenbloem helpt de emilinatiefuncties van het lichaam te ondersteunen.
(3)Coleus forskohlii helpt de destockage van vetten te regulariseren.
(4)Ascophyllum draagt bij aan een verminderde vetabsorptie. Karwij helpt bij een opgeblazen gevoel.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!