Rénergie yeux van Lancôme : oogverzorging H.C.F. Triple Serum

Richtbaar gelift oogcontouren in een niet-invasieve verzorging

Rénergie, na het succes van Rénergie H.C.F. Triple Serum en Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, creëert opnieuw de meesterzet om hoogwaardige resultaten te bieden, geïnspireerd door de doeltreffendheid van procedures, voor de oogcontour: de kleinste tekenen van veroudering die u het meest verouderen.

 

De oogcontour: een gebied dat snel veroudert

De huid rondom de ogen veroudert sneller dan elk ander gezichtsgebied, vanwege verschillende factoren zoals de dunheid van de huid, de constante beweging van oogspieren en frequent knipperen. Op 30-jarige leeftijd veroudert de oogcontour twee keer zo snel als de rest van het gezicht, waardoor plastische chirurgie voor de ogen wereldwijd de belangrijkste gezichtsprocedure is.

De wetenschap achter Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum

Lancôme maakt gebruik van de kracht van Regenerative Sciences – 40 jaar baanbrekend onderzoek – om de huid laagje voor laagje te herstellen. Door reconstructie van kunstmatige menselijke huid en al haar lagen, begrijpt Lancôme beter hoe de huid veroudert en vernieuwt. Het doel is om nieuwe combinaties van actieve ingrediënten te creëren die effectief kunnen inwerken op het regeneratiepotentieel van de huid.

Het nieuwe Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum biedt een hoogwaardig anti-aging concentraat, nauwkeurig gekalibreerd voor de volledige oogcontour. Met precisie samengesteld, bevat het drie formules verrijkt met SNK-peptide, een tripeptide waarvan bewezen is dat deze de samentrekking van spiercellen vermindert en bijdraagt aan het gladstrijken van dynamische rimpels.

Drievoudige kracht voor oogverzorging

Het serum bevat drie formules:

  1. HYALURONZUUR + SNK PEPTIDE: Een gel-serumtextuur die rimpels gladstrijkt en oppervlaktelijntjes hydrateert.
  2. C+NIACINAMIDE: Een serum-emulsietextuur die collageenverlies tegengaat en de huid verheldert.
  3. VITAMINE F: Een crèmeserumtextuur die de huidtextuur rond de ogen gladder maakt.

Elke applicatie levert een drievoudige dosis krachtige ingrediënten, voor een drievoudige correctie van tekenen van oogveroudering. Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum zorgt voor een zichtbaar stevigere, gladdere en jonger uitziende oogcontour, met niet-invasieve behandeling.

Corrigeert dynamische ooglijnen: -31% Lift oogleden: +8% Verstevigt de oogcontouren: -15%

Als onderdeel van uw Rénergie-protocol kunt u Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum ’s ochtends en ’s avonds gebruiken, na het aanbrengen van Rénergie H.C.F. Triple Serum voor het gezicht en vóór Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream voor het gezicht en de hals.

Om de doeltreffendheid van Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum te optimaliseren, drukt u op de huid onder de ogen en tilt u de huid zachtjes naar uw lichaam toe om de oogwallen op te vullen. Herhaal dezelfde handeling op de bovenste oogleden en gebruik vervolgens afwisselend de vingers van beide handen om de huid glad te strijken en vorm te geven, van onder het oog tot aan de kraaienpootjes en boven de wenkbrauw.

78% VAN VROUWEN ZOU HET PRODUCT AANBEVELEN. CONSUMENTENTEST BIJ 115 VROUWEN GEDURENDE 8 WEKEN DIE RECENTELIJK PROCEDURES (ECHOGRAFIE, RADIOFREQUENTIE, CRYOTHERAPY, PLEX-R, LASER (ALLE TYPES)) HEBBEN ONDERGAAN.

KLINISCHE STUDIE, 84 VROUWEN, 8 WEKEN

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!