Categorie(ën): Make-up

Hoe zorg ik dat mijn make-up niet uitloopt door hitte en transpiratie?

Schrijver: Enjoy Beauty Redactie
Datum: aug 12, 2022

Primers en setting sprays komen recht uit de koffer van de professionele make-upartiest en zijn perfect voor warme dagen, en heus niet alleen voor een full make-up.

Een primer, zoals de Dior Backstage Face & Body Primer, egaliseert de huid en laat producten beter hechten, waardoor een concealer of foundation langer blijft zitten. Er zijn ook primers met verschillende extra functies: hydraterend of kleurcorrigerend.

Afhankelijk van je huidtype kun je in de zomer kiezen voor een lichte of iets dekkende compact foundation. Daar is poeder aan toegevoegd dat bestand is tegen transpiratie. Een waterpoof eyeliner, zoals de ChanelChanel Chanel is een privé-onderneming en wereldleider in het creëren, ontwikkelen, vervaardigen en verdelen van luxeproducten. Opgericht door Gabrielle Chanel aan het begin van de vorige eeuw, biedt CHANEL een breed scala van high-end creaties, waaronder prêt-à-porter, lederwaren, mode-accessoires, brillen, parfums, make-up, huidverzorging, juwelen en horloges. CHANEL staat ook bekend om zijn Haute Couture-collecties, die twee keer per jaar in Parijs worden gepresenteerd, en om het feit dat het een groot aantal gespecialiseerde leveranciers heeft verworven, die gezamenlijk bekend staan als de Métiers d'Art. CHANEL is gewijd aan ultieme luxe en aan het hoogste niveau van vakmanschap.  Stylo Yeux Waterproof, en een waterbestendige mascara, zoals de Diorshow Waterproof Mascara, blijven ook op hun plek. 

En de setting spray? Die vormt de laatste stap in een warmedagmake-up, want fixeert als het ware alle texturen. Kies bijvoorbeeld de Dior Forever Perfect Fix. Ben je de hele dag op stap? Neem hem dan mee in je tas.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Genieten van schoonheid op een telefoon

Schrijf je in op de Nieuwsbrief !

Boordevol interessant nieuws over all things beauty

Je ontvangt hem slechts 1x per maand

Inspiratie voor cadeautips

Geregeld een leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!