Hairdis: Belgische Innovatie in Haarverzorging en Esthetiek

Ontstaan en Evolutie van Hairdis

Hairdis, opgericht in 2010, is een Belgisch bedrijf dat zich aanvankelijk richtte op professionals in de kappers- en schoonheidsbranche. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich echter aangepast om ook particuliere klanten te bedienen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten voor persoonlijke verzorging. Deze verschuiving markeert een significante uitbreiding in hun klantenkring en diensten.

Ondtek Hairdis

Gratis Stijltang code “enjoygift
en 15 % korting code : “enjoy15” tot 26/06/2024

U vindt de dichtstbijzijnde Hairdis-winkel bij u in de buurt

  • Toegang tot een breed assortiment aan producten
  • Profiteer van persoonlijk advies van experts
  • Geniet van exclusieve aanbiedingen en regelmatige promoties
  • Reserveer online met afhaling in de winkel of snelle levering binnen 48 uur

Partnerschappen en Professionele Relaties

Een opmerkelijke prestatie van Hairdis is de opbouw van sterke relaties met grote professionele merken in de industrie. Partnerschappen met bekende namen zoals L’Oréal Professionnel, Revlon Professional, Schwarzkopf Professional, en vele anderen benadrukken de reputatie en het vertrouwen dat Hairdis geniet in de sector. Deze samenwerkingen stellen Hairdis in staat om een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden.

Fysieke Aanwezigheid en Klantgerichtheid

Met 29 winkels in België en twee in Luxemburg benadrukt Hairdis het belang van fysieke aanwezigheid en klantgerichtheid. Elke winkel biedt gepersonaliseerd advies van experts in haarverzorging en esthetiek, waardoor klanten verzekerd zijn van een dienstverlening die aansluit bij hun individuele behoeften.

“Do it yourself” Ervaring

In lijn met de hedendaagse “Do it yourself” trend, moedigt Hairdis klanten aan om zelf aan de slag te gaan met hun schoonheidsroutines. Dit omvat diensten die traditioneel als meer technisch worden beschouwd, zoals manicures, haar kleuren, en Braziliaanse straightening. Deze aanpak toont aan dat Hairdis inspeelt op de hedendaagse consumententrends en de wens voor persoonlijke controle over schoonheidsbehandelingen.

Ondersteuning voor Professionele Salons

Naast de bediening van particuliere klanten, blijft Hairdis een belangrijke partner voor professionele salons. Door het leveren van producten, technische apparatuur, en meubilair ondersteunt Hairdis de bedrijfsvoering van salons, waardoor zij zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten.

Sterke Punten van het Merk Hairdis

  • Breed Productaanbod: Hairdis biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik geschikt zijn.
  • Deskundig Advies: Met een team van ervaren professionals biedt Hairdis deskundig advies op maat.
  • Internationale Partnerschappen: Samenwerking met vooraanstaande merken getuigt van hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
  • Bereikbaarheid en Gemak: Met winkels verspreid over België en Luxemburg, is Hairdis gemakkelijk bereikbaar voor een groot klantenbestand.
  • Innovatie in Dienstverlening: Door de DIY-trend te omarmen, toont Hairdis zijn aanpassingsvermogen aan veranderende consumentenbehoeften.
  • Ondersteuning van Professionals: Door het leveren van essentiële benodigdheden aan salons, speelt Hairdis een cruciale rol in de schoonheidsindustrie.

Enkele belangrijke merken die bij Hairdis verkocht worden

Fanola, Kérastase en Olaplex zijn drie prestigieuze haarverzorgingsmerken die worden aangeboden op Hairdis.com. Elk merk biedt unieke producten om aan verschillende haarbehoeften te voldoen.

Fanola, beroemd om zijn “No Yellow” shampoo, is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in producten voor blond, grijs en gebleekt haar. Hun innovatieve formules helpen ongewenste gele tinten te neutraliseren, terwijl ze het haar voeden en hydrateren. Fanola biedt ook een uitgebreid assortiment producten voor alle haartypes, met de nadruk op kwaliteit en effectiviteit.

Kérastase, een luxe Frans merk, staat bekend om zijn gepersonaliseerde haarverzorging. Met een breed scala aan producten, van shampoos tot conditioners en maskers, biedt Kérastase oplossingen voor elk haartype en hoofdhuid. Hun geavanceerde formules combineren wetenschappelijke innovatie met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor professionele resultaten thuis.

Olaplex, daarentegen, is een revolutie op het gebied van het herstellen van beschadigd haar. Dit Amerikaanse merk staat bekend om zijn gepatenteerde systeem dat de gebroken zwavelbruggen in het haar herstelt. De producten van Olaplex zijn ideaal voor mensen die agressieve chemische behandelingen hebben ondergaan of van nature fragiel haar hebben. Ze bieden een reeks diepe verzorgingsproducten die het haar van binnenuit herstellen, beschermen en versterken.

Beschikbaar op Hairdis.com, vertegenwoordigen deze drie merken de top van haarverzorging, elk met hun eigen voordelen en specificaties, waardoor iedereen het ideale product voor zijn specifieke behoeften kan vinden.

Conclusie voor Hairdis Haarverzorging en Estetiek

Hairdis heeft zichzelf gevestigd als een toonaangevende speler in de Belgische haarverzorging- en esthetiekmarkt. Met een sterk focus op kwaliteit, klantgerichtheid, en innovatie, blijft het bedrijf groeien en evolueren om aan de behoeften van zowel professionals als particuliere klanten te voldoen. De toekomst ziet er helder uit voor Hairdis, aangezien het blijft innoveren en zich aanpast aan de dynamische wereld van schoonheidszorg en esthetiek.

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!