Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30

Essential-C Day Moisture SPF 30 van Murad biedt dagelijkse bescherming met vitamine C en antioxidanten, voor een gezonde huid en een effectieve bescherming tegen schadelijke invloeden.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Ervaar de kracht van bescherming en verzorging met Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPFSPF Sun Protection Factor of beschermingsfactor, gewoonlijk afgekort tot SPF, is een maat voor de doeltreffendheid van zonnebrandcrèmes en -lotions bij het tegenhouden van UV-B-straling, die verantwoordelijk is voor het verbranden van de huid bij blootstelling aan zonlicht. De SPF-aanduiding heeft enkel betrekking op de doeltreffendheid van de ultravioletfilter in de zonnebrandcrème voor UV-B-straling, niet voor UV-A-straling. SPF is een relatieve maat, die aangeeft hoeveel keer zo lang iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven als iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan verblijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet enzovoort. 30 van Murad. Deze luxe gezichtscrème is verrijkt met vitamine C en krachtige antioxidanten die samenwerken om je huid te beschermen tegen dagelijkse stress en schadelijke invloeden van buitenaf.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Bescherming en Verjonging: Bevat SPF 30 voor breed-spectrum bescherming tegen UV-stralen, terwijl vitamine C en antioxidanten helpen om de huid te versterken en tekenen van veroudering te verminderen.
  • Gezonde Stralende Huid: Verbetert de algehele huidgezondheid en bevordert een stralende teint.
  • Dagelijkse Verzorging: Ideaal voor dagelijks gebruik om je huid te beschermen en te voeden.

Hoe te Gebruiken: Breng ’s ochtends aan op een gereinigde huid, en masseer zachtjes totdat het volledig is opgenomen. Gebruik dagelijks voor de beste resultaten.

Murad’s Belofte: Bij Murad geloven we in een holistische benadering van huidverzorging, waarbij bescherming, voeding en gezondheid hand in hand gaan voor een stralende huid.

Met Essential-C Day Moisture SPF 30 geef je je huid de bescherming en verzorging die het nodig heeft, elke dag opnieuw.

Banner popup newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!