8 dingen die je niet wist over Julia Roberts

La Vie Est Belle bestaat 10 jaar.

Het succesvolle parfum van Lancôme waarvan de al even succesvolle Julia Roberts al 10 jaar lang de stralende glimlach is. Jij denkt haar inmiddels goed te kennen, toch vond Enjoy Beauty een aantal opmerkelijke feiten over la belle vie van deze ster.

  1. Ze werd ooit gecast voor de rol van Poison Ivy in Batman & Robin. Gelukkig nam ze de rol niet – de film flopte nogal.
  2. Roberts is professioneel paardrijdster, een echte ruiter. Maar goed ook, zo kon ze in Runaway Bride (de film uit 1999) al het paardrijden zelf doen. En er wérd wat gevlucht te paard in deze romantische komedie.
  3. Breien is haar favoriete tijdverdrijf, ze vindt het ontspannend om gewoon lekker te zitten met iets leuks op de pennen. Had je dat gedacht?
  4. Ze gelooft in elegant ouder worden, ofwel aging gracefully, dus geen cosmetische ingrepen graag. “Ik wil dat mijn kinderen kunnen zien wanneer ik blij, boos of verbaasd ben”, zegt ze. “Je gezicht is als een boek, het vertelt een verhaal. Ik breng het niet graag naar de dokter.” Wat Julia Roberts betreft, hoort verouderen er dus gewoon bij. 
  5. Ze praktiseert hindoeïsme, het overwegend Indiase geloof waarbij aanhangers geloven dat je door goed te leven een staat van verlichting kunt bereiken. En hoewel ze opgroeide in een katholiek gezin in Georgia, werd ze na de film ‘Eat Pray Love’ dus hindoe. Het hele gezin doet mee, ze gaf haar kinderen zelfs hindoenamen die haar werden voorgesteld door een goeroe die ze ontmoette in India.
  6. Julia is heel actief op het gebied van klimaatverandering en is tegen globalisering. Samen met collega’s uit Hollywood is ze te zien in een documentaire om voor deze veranderingen te waarschuwen. Zij speelde, hoe kan het ook anders, de rol van Moeder Natuur. 
  7. Voor ‘Shakespeare in Love’ was Julia de eerste keuze voor de vrouwelijke hoofdrol. Ze wilde de film echter niet doen en zo ging de Academy Award naar Gwyneth Paltrow.
  8. Julia was in het echte leven ook een runaway bride. Ze was verloofd met Keifer Sutherland en zou met hem trouwen. Een paar dagen voor de bruiloft blies zij het huwelijk af. Of ze er ter paard vandoor ging is niet bekend.
La Vie Est Belle viert feest; Julia Roberts is al 10 jaar het stralend gezicht van de geur.

Bron: Super Stars Bio.com

De nieuwste versie van Lancômes iconische La Vie Est Belle heet ‘Domaine de la Rose’. Wil je deze creatie graag ruiken? Zak af naar je dichtstbijzijnde ENJOYBEAUTY-parfumerie om de geur te gaan ontdekken!

Lisez notre magazine pour découvrir les meilleurs conseils afin de prendre soin de vous

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!