Essentiële diamanten oorbellen

Essentiële oorbellen waarvan de twee centrale diamanten worden aangeboden in 4 opties: 0,20 karaat (elk), 0,30 karaat (elk), 0,50 karaat (elk) en 1 karaat (elk) en in 3 kleuren 18K goud (geel, wit en roze).

Beschrijving

Ontdek onze diamanten oorbellen

Verfraai je stijl met de diamanten oorbellen van Woodeex, een perfecte combinatie van elegantie en personalisering. Onze stukken zijn versierd met gecertificeerde natuurlijke diamanten, zorgvuldig geselecteerd voor hun schoonheid en schittering.

Elk stuk gaat vergezeld van een certificaat van echtheid afgegeven door wereldberoemde laboratoria zoals GIA, IGI en HRD, wat de kwaliteit en zuiverheid van onze diamanten garandeert.

Kies uit verschillende ontwerpen en diamantselecties voor elk budget, om de perfecte combinatie te creëren die jouw unieke stijl weerspiegelt. Laat je verleiden door de uitmuntendheid en het vakmanschap van Woodeex juwelen.

 

Kenmerken :

  • Gecertificeerde diamanten: Elke diamant wordt streng gecontroleerd om zijn authenticiteit en schittering te garanderen.
  • Personalisatie: Kies uit een reeks verfijnde ontwerpen met diamanten die passen bij elk budget.
  • Elegantie en stijl: Onze creaties combineren, modern design met klassieke elegantie om je persoonlijke stijl te versterken.
Banner popup newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!