Xtraslim Max 24

Xtraslim Max 24 van Forte Pharma is je bondgenoot in afslanken voor een optimale vetbeheersing, zowel overdag als ’s nachts. Dankzij de dubbelwerkende formule bevordert het overdag de vetverbranding en helpt het ’s nachts bij het elimineren van vet.

Beschrijving

Xtraslim Max 24 van Forte Pharma is een innovatief voedingssupplement dat efficiëntie en technologie combineert voor een complete gewichtsbeheersing. Ontworpen volgens de principes van chronobiologie, streeft dit product ernaar vetverbranding te optimaliseren op basis van de natuurlijke ritmes van je lichaam, zowel overdag als ’s nachts.

Overdag:

Tijdens de katabole fase van de dag, wanneer je lichaam vetten verbrandt en gifstoffen afvoert, helpt Xtraslim Max 24 om de vetverbranding te maximaliseren met natuurlijke ingrediënten zoals milde chili en paardenbloemwortel. Deze actieve stoffen bevorderen drainage, verminderen een opgeblazen gevoel en ondersteunen een betere bloedsomloop, wat bijdraagt aan een verfijndere silouet.

’s Nachts:

Tijdens de anabole fase van de nacht, wanneer het lichaam energie opslaat in de vorm van vet, blijft Xtraslim Max 24 actief om de vetopslag te reguleren. Met ingrediënten zoals Coleus forskohlii en Ascophyllum helpt het vetopslag te verminderen en de vetabsorptie te verlagen, terwijl het ook de spijsvertering ondersteunt voor meer comfort.

Elke tablet is ontworpen met een verlengde afgifte van actieve stoffen voor een continue werking, waardoor de vetverbranding optimaal is gedurende 24 uur. Voor de beste resultaten combineer je Xtraslim Max 24 met voldoende hydratatie, een uitgebalanceerd dieet en regelmatige fysieke activiteit.

Kies Xtraslim Max 24 voor effectieve en harmonieuze gewichtsbeheersing, dag en nacht.

Banner popup newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!