Exception diamanten halsketting

Een paviljoen van kleine diamanten is gezet op deze uitzonderlijke solitaire hanger, waarbij de centrale diamant verkrijgbaar is in 3 opties: 0,30 karaat, 0,50 karaat en 1 karaat en in 3 kleuren 18K goud (geel, wit en roze).

Beschrijving

Ontdek de Exception diamanten halsketting van Woodeex

De Exception halsketting van Woodeex is het toppunt van luxe en verfijning. Deze ketting, versierd met gecertificeerde natuurlijke diamanten, is ontworpen om je decolleté te verfraaien met ongeëvenaarde schittering en biedt een uitzonderlijke schittering die zeker in het oog springt.

Bij Woodeex bieden we je de unieke kans om je diamanten rechtstreeks van de diamantbeurzen te kiezen. Door de tussenpersoon weg te laten, garanderen we eerlijke prijzen en volledige transparantie over de kwaliteit en herkomst van uw edelstenen.

 

Kenmerken van de Exception Necklace :

  • Excellente diamanten: Elke diamant wordt zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd om uitzonderlijke helderheid en schittering te garanderen, in overeenstemming met de hoge normen van Woodeex.
  • Verfijnd ontwerp: De halsketting heeft een elegant, modern ontwerp, waarin de diamanten subtiel en geraffineerd tot hun recht komen.
  • Nauwkeurig vakmanschap: Elk sieraad is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, zodat duurzame kwaliteit en optimaal draagcomfort gegarandeerd zijn.

 

Banner popup newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!