Prestige ring met diamanten solitaire

Deze uitzonderlijke ring is bezet met 20 kleine diamanten. De centrale diamant is verkrijgbaar in 3 opties: 0,30 karaat, 0,50 karaat en 1 karaat, en in 3 kleuren 18K goud (geel, wit en roze).

Beschrijving

Ontdek de prestige solitaire diamanten ring van Woodeex

De Prestige Ring van Woodeex is de perfecte belichaming van luxe en elegantie. Deze ring is versierd met een solitaire diamant van uitzonderlijke zuiverheid en is ontworpen om de schittering en pracht van een enkele diamant te vangen, waardoor elk moment onvergetelijk wordt.

Bij Woodeex bieden we een ongeëvenaarde koopervaring door je de mogelijkheid te bieden je diamanten rechtstreeks van de diamantbeurzen te kopen. Door de tussenpersoon te elimineren, garanderen we eerlijke prijzen en volledige transparantie over de kwaliteit en herkomst van uw edelstenen.

 

Kenmerken van de Prestige Ring :

  • Diamant van superieure kwaliteit: Elke diamant wordt streng gecontroleerd om uitzonderlijke zuiverheid en schittering te garanderen, in overeenstemming met de hoge normen van Woodeex.
  • Elegant en tijdloos ontwerp: De ring combineert een klassiek ontwerp met een modern tintje, waardoor de solitaire verfijnd wordt.
  • Nauwgezet vakmanschap: Elke ring is gemaakt met minutieuze aandacht voor detail, waardoor een onvergelijkbare kwaliteit en duurzaamheid wordt gegarandeerd.

 

Banner popup newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!