Alles wat je wil weten over Regé-Jean Page, de knappe ‘Duke of Bridgerton’

Wat hebben we van hem gesmuld in het eerste seizoen van het romantische Netflix-kostuumdrama Bridgerton waarin Regé-Jean Page de ‘Duke of Hastings’ speelt. We misten deze knappe dromerige man echt in seizoen 2. Is het dus niet geweldig dat Giorgio Armani hem koos als gezicht van het nieuwe Giorgio Armani CODE Parfum.

Geen stereotypes, please

Want daarover zegt Armani zelf: “Mijn idee van mannelijk is vrij van vaste patronen of verplichtingen. Mijn kleding en parfums staan ver af van het stereotype en herschrijven bestaande ‘codes’. Deze nieuwe geur is een volgende stap in die richting. Een man zijn betekent vandaag de dag vrije expressie geven aan elegantie en de balans en harmonie vinden tussen wat je kiest om te dragen en wat je van nature al in je hebt. Het is jouw eigen manier om jezelf te presenteren en te zijn”. Regé-Jean ten voeten uit.

De ‘Duke’ symboliseert vooruitgang

Regé-Jean groeide op in Zimbabwe als zoon van een Zimbabwaanse verpleegster en Engelse vader – een priester. Hij is de derde van vier kinderen. Toen het gezin in Londen ging wonen, ging hij daar naar de middelbare school en studeerde geluidstechniek aan het National Youth Theatre, alwaar het zaadje ontkiemde voor zijn carrière als acteur. Die begon in Britse televisieseries zoals ‘Gimme 6’ en ‘Waterloo Road’ (nog terug te vinden op het internet). In 2017 werd hij gecast voor ‘For the People’, en dat werd uiteindelijk zijn opstapje naar Bridgerton. Wil je meer zien? Kijk dan op Netflix het spannende ‘The Gray Man’ (2022) en noteer alvast dat hij waarschijnlijk te zien zal zijn in de remake van de film ‘The Saint’. Maar dan nu de hamvraag: is deze man, het gezicht van Giorgio Armani’s CODE Parfum, nog single? Helaas. De 34-jarige acteur wordt veelvuldig gespot met Emily Brown, een freelance copywriter. Volgens bronnen zouden ze al sinds 2021 samen zijn. En dan nu het goede nieuws: heel misschien komt Regé-Jean toch terug in het derde seizoen van Bridgerton en dat vinden wij helemaal niet erg. Tot die tijd genieten we van hem in Armani.

Regé-Jean Page, van kop tot teen in Armani en Armani CODE.

Benieuwd hoe het nieuwe CODE Parfum van Giorgio Armani ruikt? Rep je naar jouw dichtstbijzijnde ENJOYBEAUTY-winkel en ontdek het zelf!

Lees ons magazine voor de beste tips om je zelfzorg naar een hoger niveau te tillen

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!