ASSE – GiGi Parfumerie en schoonheidsinstituut

Steenweg 9, 1730 Asse
Steenweg 9, 1730 Asse

OPENINGSUREN

Di – Za: 9u00-18u00 Zo & ma: gesloten
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Asse

Ontdek het assortiment van Parfumerie Gigi de Asse en selecteer het geweldige parfum dat bij jou in de smaak zal vallen
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Schoonheidseproducten Asse

Schoonheidsinstituut Gigi is gepassioneerd door huidverbetering en helpt u graag bij het vinden van de juiste beautyroutine.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Asse

Schoonheidssalon Gigi helpt u bij uw make-upkeuze voor het beste resultaat. Advies en kwaliteitsproducten zullen aanwezig zijn.

GiGi parfumerie in schoonheidsinstituut, een familieavontuur

In 1979 besloot maria caluwaerts op 48-jarige leeftijd een parfumeriewinkel over te nemen. ze stak al haar liefde en passie voor geuren en huidverzorging in deze zaak. iedere klant kreeg de grootste aandacht en elk cadeautje werd met het mooiste papier en lint verpakt.

in 1982 kwam ook haar dochter, chris de haeck, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, mee in de zaak om een handje te helpen. moeder en dochter besloten uit te breiden en een schoonheidsinstituut bij te bouwen. door de familiale sfeer en het professionalisme groeide de zaak en het instituut uit tot een succes.

in 2000 besloot maria caluwaerts de fakkel door te geven aan dochter chris. een jaar later stapte ook de kleindochter caroline duerinck mee in de zaak. gaandeweg is gigi uitgegroeid tot een bloeiende zaak met een heel team van gediplomeerde schoonheidsspecialistes in dienst, waardoor afspraken niet weken op voorhand gemaakt hoeven te worden.

4711, Academie, ANP (Advanced Nutrition Programme), Aramis Designer Fragrances, Armani, Biotherm, Chanel, Clinique, Environ, Estee Lauder, Guerlain, Hermes, Jane Iredale, Kiton, Koh, Oilily, Shiseido, Tabac, Thierry Mügler, YSL

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!