KORTRIJK – Apotheek – Sanotheek Parfumerie Crocodile

Grote Markt 5, 8500 Kortrijk
Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

OPENINGSUREN

Ma. t.e.m. vrij.: 9u00-12u30 / 13u30-18u30 Zaterdag: 9u00-12u30 / 13u30-18u00 Apotheek gesloten op zaterdagnamiddag Zondag: gesloten Open gans het verlof
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Kortrijk

Ook in Kortrijk zijn de geuren van de grote parfumhuizen natuurlijk erg gegeerd. Ontdek bij Crocodile een collectie parfums van de meest prestigieuze merken.
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Skincare Kortrijk

Goed advies, werkzame producten en toewijding zijn essentieel voor een stralende huid. Apotheek – Sanotheek - Parfumerie Crocodile helpt je bij de keuze van producten gericht op huidverbetering en dagelijkse verzorging.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Kortrijk

Het Crocodile-team helpt je tevens bij het samenstellen van je make-uplook, met persoonlijk advies en producten van topkwaliteit, voor een onberispelijk resultaat.

De Crocodile inrichtingen, opgericht sinds 1895 in Kortrijk, zijn één van de referenties op het gebied van advies in parfumerie-, verzorgings- en schoonheidsproducten in de regio, maar ook op het gebied van parfums.

De Crocodile Society is een mondiaal concept waarin gezondheid centraal staat. Genezen (Crocodile is bovenal een apotheek), blijf gezond met de vele verzorgingsproducten van de beste cosmeticamerken, zie er prachtig uit dankzij de vele make-up- en huidverzorgingsproducten en blijf vooral gezond.

In 2017 besloot de familie Van Poucke hun winkel volledig opnieuw uit te vinden. Het resultaat is een compleet nieuw concept waarin de hedendaagse sanothek, apotheek en farmaseum hun plaats vinden.

 

Parfums aangeboden door de Parfumerie – Apotheek – Sanotheek Krokodil de Kortrijk

4711, Annayake, Armani, Azzaro, Biotherm, Boss, Bottega Veneta, Chloe, Clarins, Clinique, Dolce & Gabbana, Elie Saab, Estee Lauder, Gucci, Helena Rubinstein, Hermes, Herôme, Issye Miyake, Lancôme, Marc Jacobs, Narciso Rodriguez, Rene Furterer, Roger & Gallet, Shiseido, Sisley, Tabac, Thierry Mügler

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!