DEINZE – Craeymeersch schoonheids - en parfuminstituut

Gentstraat 13, 9800 Deinze
Gentstraat 13, 9800 Deinze

OPENINGSUREN

Ma – Vr: 9u00-18u30 Za: 9u00-18u00 Zo- & feestdagen gesloten
Een vrouw die parfum op haar pols doet

Parfums Deinze

Laat je in regio Gent verrassen door het assortiment van Parfumerie Craeymeersch in Deinze. Hier vind je zeker en vast een parfum dat bij je past.
Een vrouw die een gezichtsbehandeling geeft

Skincare Deinze

Goed advies, actieve producten en toewijding vormen de weg naar een stralende huid. Schoonheidsinstituut Craeymeersch is gepassioneerd door huidverbetering en helpt je graag bij het vinden van de juiste beautyroutine.
Een vrouw die oogschaduw opdoet

Make-up Deinze

Laat je helpen bij je make-upkeuze voor het beste resultaat. De combinatie van advies en kwaliteitsproducten bezorgt je ongetwijfeld de gewenste uitstraling.

Craeymeersch Parfumerie is vele jaren geleden opgericht. De Parfumerie en het daaraan verbonden Craeymeersch Schoonheidsinstituut werden in 2008 enthousiast overgenomen door Nadine Mertens.

Bezorgd over de kwaliteit van de dienstverlening en de oude waarden die dit etablissement beroemd hadden gemaakt in de hele Gentse regio; service, advies en productkwaliteit heeft Madame Mertens nieuw leven kunnen inblazen door nieuwe behandelingen en een doordachte schoonheidscultuur te introduceren.

Schoonheids- en parfuminstituut Craeymeersch biedt dagelijks een ruime keuze aan behandelingen en behandelingen in het instituut, maar ook gedegen, duidelijke, eerlijke uitleg aangepast aan de wensen van de klant in de winkel.

Craeymeersch vestigingen staan ​​daarnaast bekend om hun prachtige verpakkingen, die vaak voor opschudding zorgen bij het geven van cadeaus.

Het team van het Craeymeersch Instituut en zijn parfumerie traint regelmatig om op de hoogte te blijven en u een onberispelijke servicekwaliteit te bieden.

De vestigingen van Craeymeersch zijn zowel een parfumerie als een schoonheidsinstituut met service, advies en nog veel meer…

 

De parfums aangeboden door Parfumerie Craeymeersch uit Deinze

4711, Academie, ANP (Advanced Nutrition Programme), Aramis Designer Fragrances, Armani, Biotherm, Chanel, Clinique, Environ, Estee Lauder, Guerlain, Hermes, Jane Iredale, Kiton, Koh, Oilily, Shiseido, Tabac, Thierry Mügler, YSL

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Leuke aankoopbon exclusief voor abonnees

Je hebt je succesvol ingeschreven!