Home » How to » Welk skincareproduct gebruik ik onder mijn SPF?

Welk skincareproduct gebruik ik onder mijn SPF?

Heb je al gehoord van het ‘gouden koppel’? Welnu: dat is de combinatie antioxidant en SPF die erg aangeraden wordt door huidspecialisten.

De antioxidant gaat zonneschade tegen en houdt de huid gezond, de SPF beschermt tegen uv-stralen en liefst ook tegen infraroodstraling en blauw licht. Antioxidanten zoals vitamine C worden met succes verwerkt in serums. En laat een serum nu de perfecte onderlaag zijn voor een zonproduct, omdat het snel intrekt en geen invloed heeft op de zonnefilters die volgen. Zijn pigmentvlekjes een doorn in het oog? Kies dan een brightening serum. Ben je eerder huiverig voor rimpeltjes en lijntjes? Dan is een anti-agingserum op zijn plek. Omdat je niet alleen in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door een SPF zou moeten dragen, is het slim je serum met antioxidanten aan te passen aan het seizoen. Op de pagina ‘Verzorgingstips van VIP’s’ vind je een aantal van de allernieuwste serums.

Kies het product met beschermende SPF met oog op je lifestyle. Zit je veel achter de laptop of telefoon? Dan is een filter die ook beschermt tegen blauw licht belangrijk.

Ben je veel buiten in de stad? Ga dan voor een filter die behalve uv ook luchtvervuiling tegenhoudt. Nog beter: kies een filter die beschermt tegen alle invloeden van buitenaf die je huid sneller doen verouderen. De nieuwe Lancaster Sun-producten bedienen je op je wenken.