ENJOYBEAUTY ambassador worden

ENJOYBEAUTY ambassador worden?

Wil jij ook ENJOYBEAUTY ambassador worden?

Ben jij dagelijks bezig met beauty of heb je een buitengewone interesse in beautyproducten? Schrijf je als eens een review over all things beauty? Ben je actief op social media en heb je een positieve uitstraling? Dan ben jij misschien wel een goede fit voor ENJOYBEAUTY.

Wat wij zoeken in een ambassador…

De voorwaarden om een ambassadeur te worden van ENJOYBEAUTY kunnen variëren, maar hieronder staan enkele veelvoorkomende voorwaarden:

 1. Volgers/bereik: Veel beautymerken vereisen dat een ambassadeur een bepaald aantal volgers heeft op social media, zoals Instagram of YouTube. Dit helpt het merk om hun bereik uit te breiden en hun producten aan een groter publiek te laten zien. Bij ENJOYBEAUTY houden we hier enigszins rekening mee, maar vinden we een goede vibe en persoonlijkheid minstens zo belangrijk.
 2. Passende niche: Een ambassadeur moet een passende niche hebben. Dit kan betekenen dat ze actief zijn in de beauty- of mode-industrie of dat ze een specifiek huidtype of haartype hebben dat aansluit bij het merk.
 3. Authentieke content: Een ambassadeur moet in staat zijn om authentieke en overtuigende content te creëren over het merk en hun producten. Dit kan in de vorm van foto’s, video’s of blogposts zijn.
 4. Actief zijn op social media: Een ambassadeur moet actief zijn op social media en regelmatig posten over het merk en hun producten. Dit helpt het merk om hun producten onder de aandacht te brengen bij een groter publiek.
 5. Beschikbaarheid: Een ambassadeur moet beschikbaar zijn voor samenwerkingen en activiteiten die het merk organiseert en moet in staat zijn om een contract te tekenen.
 6. Een goede fit voor ENJOYBEAUTY: Een ambassadeur moet een goede fit zijn voor het merk, dit kan betekenen dat ze de waarden en filosofie van het merk delen of dat ze een passende levensstijl hebben die aansluit bij het merk.
Icoon diamand

Wat doet een ENJOYBEAUTY ambassador zoal?

Je schrijft over all things ENJOYBEAUTY! Dat kan heel breed gaan. Van een korte chat op onze ENJOYBEAUTY SQUAD, tot een review over een nieuw beautyproduct. Maar net zo goed heb je een nieuw product of beautyroutine ontdekt waar je zo laaiend enthousiast over bent dat je het gewoon moet delen. Posten & sharen maar! Of heb je een nieuwe make-up tutorial ontdekt die een mooie aanvulling kan zijn. Maar je bent ook een beetje het gezicht van ENJOYBEAUTY. Samen met je andere collega ambassadors heet je bezoekers op ENJOYBEAUTY SQUAD welkom en wie weet heb jij misschien wel een antwoord op hun vragen?

Eerst even je collega ambassadors ontmoeten? Klik dan hier.

What’s in it for you…

ENJOYBEAUTY ambassadors genieten vaak van een aantal voordelen, waaronder:

 1. Gratis producten: Veel merken geven ENJOYBEAUTY ambassadeurs gratis producten om te gebruiken en te reviewen. Dit helpt hen om de producten beter te leren kennen en om er authentieke content over te kunnen creëren.
 2. Exclusieve kortingen: Sommige merken bieden hun ambassadeurs exclusieve kortingen op hun producten of in hun winkels.
 3. Inzicht in nieuwe producten: ambassadors krijgen vaak de kans om als eerste kennis te maken met nieuwe producten, wat hen in staat stelt om deze als eerste te reviewen en te delen met hun volgers.
 4. Unieke ervaringen: Veel merken organiseren unieke evenementen of ervaringen voor hun ambassadeurs, zoals meet-and-greets met beroemdheden, backstage-passen voor fashion shows of workshops met experts.
 5. Netwerk: ENJOYBEAUTY ambassadors krijgen de kans om deel uit te maken van een groep van andere ambassadeurs en maken kans om contacten op te doen en samenwerkingen aan te gaan binnen de industrie.
 6. Publiciteit: ENJOYBEAUTY ambassadors krijgen de kans om hun eigen naamsbekendheid te vergroten en hun volgersbasis uit te breiden door samen te werken met een bekend merk.
Zwarte pijl naar beneden

Stel je kandidaat om ambassador van ENJOYBEAUTY te worden

"*" indicates required fields

Taalkennis*
Welke talen kan je vlot spreken EN schrijven?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.