CHANEL Nº1, Camelialala

Eau de Parfum

De camelia was niet alleen de lievelingsbloem van Madame Chanel, de rode Czar-variant blijkt ook bijzonder interessant voor huidverzorging. Hij werd hét steringrediënt van N°1 de
Chanel, een duurzaam, natuurlijk gamma. Het was een behoorlijke uitdaging om met grotendeels natuurlijke formules en ingrediënten de perfectie te bereiken die mensen verwachten van luxeproducten.

Maar het resultaat mag er zijn: de nieuwe N°1 de Chanel-lijn is een pareltje! Nagenoeg natuurlijke formules (tot 97%) dankzij de rode camelia, wiens bloemblaadjes, bladeren en zaden worden gebruikt om de huid te beschermen tegen huidveroudering. De bloemblaadjes van de rode camelia bevatten een molecule die de jeugdigheid van de huid helpt te bewaren en haar beschermt tegen stressfactoren. De resterende zaadpulp werd gemengd met houtschilfers om het deksel van de verzorgingscrème te maken. Alle verpakkingen zijn recyclebaar, in glas of gerecycleerd plastic en FSC-gelabeld karton. Zelfs de inkt is biologisch.

Aandacht voor ecologie dus, maar ook voor sensorialiteit en verrassing met originele producten zoals een poeder dat in een reinigende mousse verandert of een serum in een spray. Er zijn ook hybride producten – een getinte balsem voor lippen en wangen en een foundation die dubbelen als make-up én verzorging – en een stimulerende geurmist. Een serum, navulbare verzorgingscrème, lotion en oogcrème vervolledigen de verzorgingsroutine die de eerste tekenen van huidveroudering – fijne lijntjes, een doffe teint, verslapping en zichtbare poriën – bestrijdt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang mooie kortingen!

Similar Posts