BEAUTYGIDS

Enjoy Beauty antwoordt op Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over make-up

Een foundation gebruik je over heel jouw gelaat om alle oneffenheden weg te werken en jouw gezicht egaal te maken. Een concealer daarentegen gebruik je om specifieke plekken weg te werken. Voor het beste resultaat doe je best eerst jouw foundation op en vervolgens de concealer.

Veeg met een horizontale beweging van de wortels uit naar de uiteinden van jouw wimpers. Probeer ook in 2-3 lagen te werken met niet teveel mascara op jouw borstel. Zo creëer je een egale en natuurlijke overgang.

Je hebt heel veel keuze uit verschillende borstels voor verschillende resultaten. In het algemeen worden pluizige borstels gebruikt voor poederachtige producten, terwijl platte borstels uitstekend zijn voor crèmeachtige producten. Wil je weten welke brush voor jou geschikt zou zijn? Dan helpen de specialisten van onze verkooppunten jou graag verder.

Veelgestelde vragen over parfum

Overdrijf zeker niet met parfum! Afhankelijk van de concentratie in de parfum kan dit snel een overheersende geur worden. Daarom raden wij jou aan om maximum 4 keer te sprayen. Zo kan tenslotte jouw parfum langer mee.

Parfum reageert op chemische reacties met o.a. warmte. Hierdoor kan je bijvoorbeeld parfum spuiten op jouw nek, handen, elleboogholten of enkels.
Ook in de zomer zal jouw parfum langer ruiken door de warme temperaturen.
Een andere optie is parfumvrije bodylotion of dagcrème gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de geur zich langer kan vasthouden.

Dit hangt af van hoeveel parfum je opdoet. Stel, als je dagelijks parfum opdoet en je zou 4 keer sprayen per dag, zou je ongeveer 125 dagen met dit flesje kunnen doen.

Veelgestelde vragen over Skincare

Zeker en vast! Dagelijks kom jouw huid met verschillende bacteriën, (gevaarlijke) stoffen en zonlicht in contact. Dit zijn allemaal elementen die huidproblemen kunnen veroorzaken. Geef daarom jouw huid de nodige aandacht en vraag een specialiste achter de juiste producten voor jouw routine. Het verwijderen van make-up behoort ook tot jouw skincare routine, zo vermijd je irritaties en uitslag.

Je hebt 2 routines. Een dag & nacht routine.

Dag:

 1. Reiniger
 2. Toner
 3. Exfoliant
 4. Oogcrème
 5. Serum
 6. Moisturizer
 7. Zonnecrème

Nacht:

 1. Make-up remover
 2. Reiniger
 3. Exfoliant
 4. Oogcrème
 5. Serum
 6. Moisturizer of nachtcrème

Er zijn verschillende huidtypes. Afhankelijk hiervan, heb jij een geschikte dagcrème nodig voor jouw huid.

Droge huid: Gebruik hiervoor een hydraterende crème met voedende ingrediënten.

Vette huid: Kies voor een vette huid een crème die jouw talgproductie kan regelen. Hydrateert de huid niet goed genoeg met deze huidtype? Kies dan een matterende crème op basis van water.

Gevoelige huid: Crèmes met parfum of alcohol in kan je best vermijden. Dit zorgt voor huidirritaties.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stuur dan even een bericht.

Enjoy Beauty videotutorials

Copy the look met deze videotutorials

Onze How to’s als gids

Soms verdient een vraag een uitgebreider antwoord of zelfs een stap-voor-stap uitleg. Meet our How to’s! Hier leggen we uit hoe je bijvoorbeeld je beautyroutine kan perfectioneren of hoe je een bepaalde look kan bekomen.

Heb je een vraag (of suggestie) voor Enjoy Beauty?

"*" indicates required fields

Jouw naam*
(Om je te kunnen contacteren indien nodig. Je emailadres wordt niet gepubliceerd, noch doorgegeven.)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.